Unieke kans, geen € 50,- maar GRATIS: Hummeltraining – De BESTE versie van jezelf

Launch Cafe - Herestraat 106 Groningen
Van 19:30 tot 21:30

Trainingen zijn de beste investering in de toekomst.
LET OP: Deze training word 2x GRATIS aangeboden ter promotie van Groningen. Op zowel maandag middag als dinsdag avond heb je hiervoor de kans. De normale prijs is € 50,- excl. btw. Aanmelden kan hier.

Deze training is de kick-off van het ”Leef je BESTE jaar ooit” programma en is de meest verkochte en hoogst gewaardeerde training van William Hummel.

“De beste versie van jezelf”.

De belangrijkste lessen. Je leert:

• wat de 3% van de mensen die hun doelen wel halen, anders doen
• hoe je van concurrenten met meer talent en ervaring wint
• hoe je effectief slechte gewoonten beëindigd en nieuwe goede gewoonten installeert
• waarom “succes” een lening is en je dit nooit kan bezitten
• hoe je discipline opbrengt op de momenten dat het er om gaat
• hoe de sleutel naar motivatie werkt

Je gaat naar huis met een compleet plan waarmee je direct aan de slag kunt

Tijdsduur: +/- 90 minuten

7000 uur in 11 jaar tijd. Dat is wat er verwerkt zit in deze training. Dit naast de duizenden uren aan “trial & error”. Tijdens deze training krijg je volledige toegang tot de inzichten van de meest succesvolle mensen ter wereld en ga je naar huis met direct toepasbare, strategieën, tools en systemen.

– Door vele ongemakkelijke, pijnlijke en beschamende momenten ontdekte ik wat wél het verschil maakt om succesvol te worden en te blijven!

In 90 minuten de beste inzichten uit 7000 uur studie in 11 jaar tijd met handvatten aangereikt krijgen? Wacht niet langer en reserveer jouw plek.

Tijdens de training:
Je krijgt exclusief toegang tot de complete strategie en tools om de beste versie van jezelf te worden. Je leert wat er voor nodig is om succes te bereiken en te behouden. Al deze kennis is op basis van jarenlange ervaring zorgvuldig bij elkaar gezet. Deze training ligt aan de basis van elke vorm van persoonlijk succes.

Locatie en tijd:
Deze training vindt plaats bij het Launch Cafe aan de Herestraat 106 in Groningen. Het begint om 19:30 en eindigt om +/- 21:30. Na afloop is er de mogelijkheid om onder genot van een drankje na te praten en te netwerken.

Krijg grip op je leven:
Heb je er wel eens aan gedacht hoe een perfecte week er uit zou zien, of dat wel mogelijk is? Of een maand? Laat staan een jaar? Dit is mogelijk!

De resultaten van de training:
Je ontdekt de principes van blijvend succes. Je gaat naar huis met een goed beeld welke keuzes je het beste kan veranderen, hoe je dit kunt doen en wat de resultaten kunnen zijn. Je leert de belangrijkste redenen kennen waardoor je je gestelde doelen wel of niet haalt. 
Je raakt gemotiveerd om het gemaakte actieplan direct in de praktijk toe te passen om zo de beste versie van jezelf te worden.

De training word door deelnemers beschreven als: Inspirerend, zeer praktisch en een eye-opener.
Benieuwd naar wat anderen er van vonden? Klik hier.

Mis deze kans niet om deze training GRATIS bij te wonen.

Opgave verplicht!
Er is nog maar BEPERKT plek.

Het is tijd om de beste versie van jezelf te worden en zo je BESTE jaar ooit te gaan leven.

Als je meer wilt weten over de inhoud van de training dan vindt je hier een samenvatting (klik rechtermuisknop ”opslaan als” om te downloaden als PDF). Aanmelden kan hier.

”Laat je kennis tot actie leiden