Virtuele matchmaking voor ondernemers in de mode op 24 en 25 januari 2021

Online - inschrijven
Van 09:00 tot 17:00

Doe mee met de virtuele EU Fashion Match Amsterdam 10.0 voor ondernemers in de mode die in korte tijd veel nieuwe relaties willen ontmoeten op 25 en 26 januari 2021.

Om concurrerend te kunnen blijven is het belangrijk om nieuwe relaties op te doen die interessant kunnen zijn voor je netwerk. KVK ondersteunt met Enterprise Europe Network ondernemers gericht bij het vinden van relevante zakenpartners, ook in de mode en textiel sector. Ontmoet jouw toekomstige zakenpartner in de internationale modebranche in een VIRTUELE matchmakingsprogramma.

In de voetsporen van eerder succesvolle internationale matchmakings, nodigt Enterprise Europe Network (EEN) je van harte uit voor de 10de editie van de EU Fashion Match Amsterdam op maandag 25 en dinsdag 26 januari 2021. Tijdens de EU Fashion Match kan jij nieuwe internationale zakenpartners in de mode markt ontmoeten. Naast de internationale matchmaking kan je deelnemen aan online workshops over ondernemen in de ( internationale) mode markt zoals: “Hoe start ik een bedrijf in de mode? ”, “De eerste stappen bij exporteren”, Hoe vind ik contacten in Italië en Turkije voor duurzame, innovatieve materialen en ook dropshopping?”, maar ook pressure cooker sessie over ondernemen met 2hands kleding”.

Webinars op 25 en 26 januari 2021 van 9 tot 12 uur
Matchmaking-sessies 25 en 26 januari 2021 van 14 tot 17 uur
Locatie: Online

Wie zal het meeste profiteren van dit evenement?
We raden in het bijzonder de deelname aan van:

Modeontwerpers / stylisten
Opkomende modelabels en merken (kledingstukken / modeaccessoires), startups Fabricagebedrijven van textiel en accessoires en kmo’s
Detailhandelaars, distributeurs, verkoopagenten, modewinkels
E-commerceplatforms
PR-bureau, coaching, marketing en bedrijfsconsultants
Kopers / handelsagenten
Universiteit / R & D-instelling op zoek naar nieuwe partnerschappen
Deelname
Met de EU Fashion Match Amsterdam 10.0-sessies kunnen deelnemers samenkomen met de meest veelbelovende zakenpartners in vooraf geplande online bijeenkomsten. Benieuwd en klaar om je internationale netwerk in de modewereld uit te breiden? Schrijf je dan in en doe mee aan de EU Fashion Match Amsterdam 10.0 om deel te nemen aan de verschillende webinars en 1: 1 videogesprekken te voeren met potentiële zakenpartners.