Vrije Denkers – Zoek het zelf lekker uit! & Hoe dan? Doe dan!

City Sense St. Jacobsstraat 12 3511 BS Utrecht
Van 19:00 tot 22:00

In een wereld waarin verandering sneller gaat dan het verandervermogen kan bijbenen is het voor veel organisaties bijna niet mogelijk om voldoende wendbaar te blijven. Procesdenken, productiviteitsmaatregelen en voorspelbaarheid hebben vaak de overhand. Experimenteren, improviseren en werken met een steeds onbekendere toekomst is voor veel managers én medewerkers nog een lastig fenomeen. De aandacht moet verschuiven van denken naar doen. Van theoretiseren naar praktiseren. Van stap 1 naar stap 1 met de bedoeling van de organisatie helder op het netvlies. Wij hebben diverse workshops ontwikkeld om mensen op een energieke, interactieve, positieve en uitdagende manier mee te nemen in deze verandering. Op 25 november staan onze nieuwste twee workshops op het programma:

 

Workshop 1: ZOEK HET ZELF LEKKER UIT!

Zoek het zelf lekker uit is een workshop waarin wij op persoonlijke en kwetsbare manier de stappen delen die wijzelf hebben genomen om in vrijheid waarde te creëren. Aansprekende voorbeelden en praktische oefeningen wisselen elkaar in snel tempo af. De workshop verleidt het publiek om zelf ook stappen te nemen en een minder afwachtende houding aan te nemen, meer lef te tonen en de bedoeling van de organisatie te verbinden met hun persoonlijke bedoeling. Het is een workshop waarin wij onze eigen zoektocht centraal hebben gesteld in de wondere, soms logische, soms onlogische wereld van organisaties en organisatieprincipes.

 

Workshop 2: HOE DAN? DOE DAN!

De workshop Hoe dan Doe Dan!’ is een op zichzelf staande workshop, maar kan ook worden gezien als een logisch antwoord op de workshop Doen is de beste manier van denken. De nadruk in deze workshop ligt nog meer op doen, op actie. We delen uiteraard theorie afgewisseld met aansprekende voorbeelden en praktische oefeningen. Ook putten wij uit ruime ervaring met diverse organisaties, uiteenlopende sectoren met verschillende processen en vooral het doorbreken van traditionele kaders. Dit roept zeker herkenning op maar is vooral een uitnodiging om te gaan  doen en stappen te zetten. In deze workshops zullen we praktische handvatten bieden om zelf direct of uiterlijk de volgende dag aan de slag te kunnen gaan.