Webinar Circulariteit in de bouw & ontmoeting met Letse bedrijven

Online - gratis
Van 14:00 tot 17:00

Benieuwd naar circulariteit in de bouwsector? Wilt u innovatieve Letse partners en leveranciers ontmoeten? Doe dan mee met dit webinar en de daarop volgende matchmakingsessie.

Het evenement begint met een webinar dat kansen in de circulaire bouw bespreekt. Vervolgens krijgt u de kans om in opeenvolgende rondes met mogelijke samenwerkingspartners uit Letland te spreken.

Kansenwebinar
Het webinar start om 14:00. U leert meer over de circulaire economie en hoe u de circulaire aanpak op de bouwsector kunt toepassen. Ook ontdekt u de voordelen en kansen van duurzame oplossingen voor uw bouwbedrijf. Het webinar laat zien hoe deze oplossingen bedrijven tot nu toe hebben geholpen te groeien op de Nederlandse en Letse markt.

Sprekers:

Sybren Bosch, Senior consultant bij Copper8. Hij gaat in op recente ontwikkelingen rond circulaire bouw in Nederland en op de mogelijkheid voor organisaties in Letland.
Jan Kroon, Directeur van FiberCore Europa. Hij bespreekt hoe het materiaal FRP (fiber-inforced polymer) kan bijdragen aan circulariteit in civiele techniek.
Kristaps Draudiņš, Directeur van Controlit Factory. Zijn bedrijf ontwikkelt innovatieve oplossingen die proactief waterlekkages moeten voorkomen.
Matchmaking
Van 15:00 tot 17:00 uur is er een online b2b-matchmakingevenement. Deze bestaat uit een aantal rondes b2b-gesprekken waarbij u Letse partijen kunt spreken. De gesprekken duren elk 10 minuten. Hierin kunt u netwerken en mogelijke samenwerking bespreken.

Is de matchmaking iets voor mij?
Bent u een Nederlands bouwbedrijf die kleine en/of grote bouwprojecten realiseert? Als u geïnteresseerd bent in circulair werken en zoekt naar Letse zakenpartners in deze sector, is de matchmaking zeker interessant voor u. Tijdens de sessie ontmoet u bijvoorbeeld:

leveranciers (inclusief houtskelet- en modulebouw);
vastgoed- en projectontwikkelaars;
woningcorporaties;
architecten en ingenieurs;
gemeentelijke vertegenwoordigers, stedenbouwkundigen, smart city-experts;
uitvoerders.
Meld u aan
Meld u nu aan. Deelname aan dit evenement is gratis.
U kunt zich uiterlijk tot 20 oktober aanmelden. Informatie over het aanmaken van uw bedrijfsprofiel en het opstellen van het matchmakingschema wordt apart verstuurd.

Meer weten?
Heeft u vragen over dit webinar, neem dan contact op met:

Indra Freiberga, Senior economisch medewerker, Nederlandse ambassade in Letland
E: indra.freiberga@minbuza.nl