Webinar | De Weg naar Winnende Offertes | Paula van Gemen

Online - aanmelden
Van 18:45 tot 20:30

Ben je veel tijd kwijt met het schrijven van offertes? Voel je je soms onzeker over je offertes? Denk je dat jouw offertes beter kunnen, maar weet je niet hoe je dat kunt doen? Verlies je wel eens een offerte, terwijl je weet dat je de beste partij bent?

In dit webinar maak je kennis met een beproefde succesformule voor jouw offertes. Het resultaat? Jouw klant herkent zich in de offerte en geeft moeiteloos akkoord. Winnende teksten die jouw klant in de ja-modus zetten. Zakendoen wordt zo nog leuker.

Je leer hoe je een winnende offerte opbouwt volgens de succesformule.
Je realiseert je dat jouw verkoopgesprek de basis is voor een goede offerte.
Je neemt afscheid van oude schrijfclichés en schrijft op een manier die bij jou past.
PROGRAMMA
woensdag 10 maart a.s.
18.45 uur Inloggen
19.00 uur aanvang
19.05 uur De Weg naar Winnende Offertes
20.30 uur afsluiting

Paula van Gemen
De missie van Paula van Gemen is om heel Nederland en België te laten ervaren wat de kracht is van helder en klantgericht schrijven. Voordat ze van tekstmodel.nl een succesvolle business maakte, was ze schrijftrainer bij een groot trainingsbureau. Sinds 2002 geeft ze dagelijks schrijftrainingen. Als klein meisje van 8 was ze al gefascineerd door de kracht van woorden. Woorden die pakken, emotioneren, in beweging zetten. Ze ging zich erin verdiepen, ja ze verloor zichzelf erin. Het werd een passie. En die passie geeft ze al 18 jaar met veel enthousiasme door aan professionals in bedrijven en (semi)overheden in Nederland en België.