Webinar: Een autoriteit worden op LinkedIn

Online
Van 10:00 tot 11:00

Je bent een expert op je vakgebied. Maar hoe laat je dat zien op LinkedIn? Hoe trek je daarmee als ondernemer, zzp’er de juiste klanten aan? Klanten die bij je passen en waar je energie van krijgt.

IN DIT WEBINAR VERTEL IK JE:

✔ Hoe je met een ECHT ONDERSCHEIDEND PROFIEL de juiste klanten aantrekt en beter gevonden wordt op LinkedIn. ️

✔ Welke 5 stappen je moet zetten om ZICHTBAAR TE WORDEN en een autoriteit te worden op LinkedIn en welke rol je content hierin speelt. ️

✔ Hoe je een netwerk van AMBASSADEURS creëert en daardoor makkelijker nieuwe klanten aantrekt.

✔ Hoe je zorgt voor EIGENHEID in je content op LinkedIn. ️

✔ Wat de NIEUWSTE ONTWIKKELINGEN zijn op LinkedIn.

Presentatie door
Anneke van der Voort

Als LinkedIn expert help ik ondernemers, trainers en adviseurs zich onderscheidend te profileren en de juiste klanten aan te trekken via LinkedIn

In de afgelopen twintig jaar heb ik honderden ondernemers in binnen- en buitenland gecoacht, getraind en geadviseerd. Hierdoor weet ik snel te ontdekken hoe LinkedIn marketing kan werken voor jouw bedrijf. Ook heb ik gewerkt ik als docent op diverse HBO’s en universiteiten in Breda, London en Singapore. Webinars geven en mijn expertise overdragen is dan ook iets wat ik enorm leuk vind om te doen.

Klanten geven terug dat ze mijn strategische, pragmatische en persoonlijke aanpak waarderen. Graag werk ik met ondernemers van kleine bedrijven omdat de passie en drive van ondernemers me enorm inspireert. Het is bijzonder om met mijn LinkedIn coaching- en training programma’s bij te dragen aan het succes van andere ondernemers en professionals.