Webinar Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe verleid je mensen?

Online
Van 10:00 tot 11:30

Wist u waar één van de grootste belemmeringen om te verduurzamen in zit? Het zit in de gedragsverandering van organisaties en individuen. Tijd dus om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Want alleen samen komen we verder! Create the change! En neem deel aan de webinar van Young Professional Event ‘Gedragsverandering en verduurzaming – Hoe verleid je mensen?’ op maandag 21 juni 2021 om 10:00 uur.

Bent u een young professional, werkzaam in de vastgoedsector en houdt u zich bezig met het verduurzamen van de bestaande gebouwde omgeving? Dan is dit event voor u. Van student tot professional, van financier tot huurder en van installateur tot eigenaar. Iedereen kan vanuit zijn eigen kennis en expertise het verschil maken door die extra stap te zetten.

Om die extra stap te zetten moet u mensen tot ander gedrag prikkelen of verleiden. Zo ontdekte marketingpsycholoog Robert Cialdini 6 beïnvloedingsprincipes om mensen te overtuigen. We zien ze terug in marketing en reclame, maar hoe kunt u ze zelf gebruiken? Het nieuwe vakgebied Behaviour Design geeft ook praktische handvatten. Hoe kunt u daarmee een belangrijk verschil maken in uw directe omgeving als het gaat om verduurzaming?