Webinar Hoe voer je een acquisitiegesprek – VR

Online, zie link
Van 15:00 tot 16:00

Nu we elkaar niet meer zo vaak kunnen ontmoeten is het ook lastiger om commerciële gesprekken te voeren. We communiceren namelijk steeds vaker op afstand. Hoe maak je iemand enthousiast zonder dat je hem ziet en motiveer je hem om van jou te kopen? Door slim gebruik te maken van Virtual Reality bieden wij een unieke kans om nieuwe vaardigheden in de praktijk te brengen. Je ziet direct welke aanpak succesvol is en welke niet. Een perfecte manier om nieuwe vaardigheden in een veilige omgeving te oefenen en daarna helemaal klaar te zijn voor de real deal.

Meld je aan voor deze workshop en leer hoe je effectief met je prospects in gesprek gaat. We nemen je mee in de virtuele wereld van telefonische acquisitie, een unieke ervaring. We sturen je namelijk een VR bril toe die we gaan gebruiken tijdens dit webinar. Meld je daarom tijdig aan zodat we je de VR bril vooraf kunnen toesturen en je mee kunt doen met de VR sessie tijdens het webinar!

Spreker:
Sabine van Egeraat (Outspoken Communication) ondersteunt sinds 2002 bedrijven en professionals die efficiënter willen communiceren met hun teams en hun klanten. Zelf heeft ze 17 jaar in verschillende landen over de hele wereld gewoond en gewerkt, wat haar enorm veel relevante kennis op het gebied van communicatie en interactie heeft gebracht. Sabine biedt haar diensten aan in de vorm van on- en offline trainingen. Deze trainingen worden verrijkt met Virtual Reality, een domein waarbinnen zij zich is gaan specialiseren. De vele voorbeelden die zij in de loop van de jaren heeft verzameld, komen nu tot leven in de VR tool.

Wanneer? Donderdag 24 september 2020
Hoe laat? 15.00 uur tot 16:00 uur
Deelnemers? Max 250
Voor wie? Gratis voor leden van PZO, niet leden betalen €15,- excl BTW

Leden van PZO vullen een kortingscode in tijdens het aanmelden. Deze kun je terugvinden in de ledenomgeving.