Webinar | Personal Branding & Zichtbaarheid | Patrick van Gils

Online - aanmelden
Van 19:00 tot 20:30

Voel je je onzeker als jij jouw verhaal (van jezelf of over je bedrijf) mag vertellen? Vind je het lastig om een nieuwe klant te overtuigen waarom voor jou te kiezen? Is je verhaal een tikje saai en blijft het bij de ander niet hangen? Houd je je eigen kwaliteiten, talenten en capaciteiten teveel onder het maaiveld?

In 7 stappen deelt Patrick van Gils in het webinar op een heldere, inspirerende en praktische toepasbare wijze zijn kennis. In de training bouw je aan je eigen unieke merk en krijg je gegarandeerd direct toepasbare kennis voor de branding en zichtbaarheid van jezelf of jouw business!

Tijdens dit webinar Personal Branding & Zichtbaarheid ga jij ontdekken en leren…
* Wie jij bent en waar jij voor staat
* Hoe jij jezelf overtuigender aan je gesprekspartner(s) kunt presenteren
* Hoe jij de vraag “Wat doe jij eigenlijk?” zo kunt beantwoorden dat de ander jou nooit meer vergeet
* Hoe jij vanuit jouw personal branding je zichtbaarheid kunt vergroten
* Hoe je met meer gemak de ander sneller kunt overtuigen in een gesprek
* Wat de geheimen zijn van een authentieke impactvolle pitch

PROGRAMMA
woensdag 3 maart a.s.
18.45 uur Inloggen
19.00 uur aanvang
19.05 uur Personal Branding & Zichtbaarheid
20.30 uur afsluiting

Patrick van Gils
Patrick is dé #1 pitch-, presentatie- & branding-expert van Nederland. Hij was meer dan 20 jaar de marketingcommunicatie-topman en woordvoerder van A-merkbedrijven als McDonald’s, Studio 100 en Makro. Ruim 6,5 jaar geleden, besloot hij, na een reorganisatie, zijn passie en droom te gaan volgen. Hij richtte zijn bedrijf TOPpresentaties op. Inmiddels een florerend bedrijf. Patrick is inspirerend spreker, pitch & presentatietrainer en businesscoach.
Hij heeft inmiddels 25.000 mensen geholpen met zijn praktisch toepasbare 7-staps branding- & pitch-formule. Een methode waarmee ook jij, tijdens en na de Corona-crisis steviger in je schoenen staat, je glashelder overkomt, meer impact maakt op anderen, nooit meer wordt vergeten en je droomklanten aantrekt. Zelfs onze Koningin heeft zijn training 1 vol uur bijgewoond. Inmiddels noemen anderen hem ‘de pitchkoning van Nederland’!

Tip

Bekijk ook de online training Personal Branding & Zichtbaarheid van Patrick van Gils bij beUnited University.
beUnited Webinar
Webinar, powered by beUnited, organiseert landelijk, jaarlijks meer dan 50 inspirerende thema Webinars voor MKB ondernemers, directeuren & managers.

Hosting/moderating
beUnited Webinar wordt begeleid door Hilde Kroon (host) en Marcel Baatsen (moderator)

Reserveren verplicht
Wil jij woensdag 12 mei a.s. ook dit beUnited Webinar bijwonen? Deelname is kosteloos, reserveren verplicht. Je ontvangt de login in de reserveringsbevestiging.