Workshop ‘De ideale klant’ door Marjan van de Bult – Groningen

The Rock, Atoomweg 6b, Groningen
Van 16:00 tot 18:00

Op woensdag 11 september opent het StadOogst Netwerk de tweede helft van dit jaar met een workshop rond ‘de ideale klant’ door business-coach Marjan van de Bult van ‘de Gelukfabriek’! Je bent van harte welkom, ook als je wel zzp’er bent, maar niet aan het StadOogst-traject hebt deelgenomen.

‘Het bepalen van jouw ideale klant is één van de sleutels om een succesvol bedrijf te neer te zetten. Je weet na deze workshop waarom het belangrijk is om een helder profiel van je ideale klant te formuleren en daar je hele bedrijf op af te stemmen. Je gaat producten en diensten ontwikkelen waar jouw ideale klant écht op zit te wachten. Je leert hoe je hem/haar kunt benaderen en wat maakt dat hij/zij overgaat tot de aanschaf van jouw product of dienst. Kortom: een workshop vol informatie en interactie!’, aldus Marjan. Kijk voor meer informatie op https://gelukfabriek.nl.

Wil jij je ideale klant ook beter leren kennen? Zorg dan dat je erbij bent en meld je aan via . De kosten zijn € 10,00 per persoon voor de workshop (inclusief consumpties). Je kunt dit bedrag bij binnenkomst pinnen. De workshop start om 16.00 uur en we sluiten af rond 18.00 uur. Het adres is The Rock (Atoomweg 6b).