Workshop kennismaken met Merk IK: identiteit en ondernemen

YUME Koffie- en Theehuis Rijneveld 72 2771 XS Boskoop
Van 18:30 tot 21:30

Lig jij als ondernemer ook wel eens wakker van de volgende dingen?

  • Ik kan niet vertellen wat ik precies doe.
  • Ik weet niet waarom ik doe wat ik doe en hoe ik dit kan uitdragen.
  • Ik weet niet wat de rode draad is in mijn onderneming.

Wees gerust, hier hebben veel meer ondernemers last van. Je bent namelijk je onderneming begonnen vanuit een passie. Er is iets of er zijn meerdere dingen waar jij gewoon hartstikke goed in bent. En die doe jij. Daar is je onderneming op gebaseerd. Best logisch toch?

Alleen is tegenwoordig hartstikke goed zijn in wat je doet, niet meer voldoende. Je potentiële klanten willen ook op andere elementen van jouw ondernemerschap aanhaken. Zij zijn namelijk ook -vaak onbewust- op zoek naar verbinding. En dat zit aan de persoonlijke kant. Wie ben jij als ondernemend persoon en komt dat overeen met wat je zegt, doet en levert? Wat laat jij van jezelf zien binnen jouw ondernemerschap?

Wat is jouw Merk IK?
Ik ben er van overtuigd dat als jij een heldere identiteit hebt, dat ook klopt met gedachten, woorden en gedrag, dat dit de basis vormt voor vele dingen.

  • Een basis waarmee je veel gemakkelijker verbinding kunt maken met je potentiele en huidige klanten.
  • Een basis -omdat het geheel vanuit jezelf komt- je ook meer zelfvertrouwen en duidelijkheid geeft.
  • Een basis die als kapstok dient voor al je uitingen en content.
  • Een basis die dient voor een sterke, uniforme en duidelijke identiteit.
  • Een basis die je leidt bij je afwegingen ‘past dit bij mijn ondernemerschap ja/nee?’

Je klanten weten waar je voor staat. Het is aan hun de keuze of ze met je in zee gaan of niet. En niet iedereen hoeft je klant te zijn. Maar hoe lekker is het als dit klanten zijn die beter bij je passen. Wat jij uitstraalt zul je ook ontvangen.

Ik help ondernemers met het ontdekken, vertalen en vertellen hiervan. De ontdekking van Merk IK. We gaan eigenlijk op ontdekkingstocht van nu naar nu en hier maken we gebruik van communicatie-, presentatie- en storytellingtechnieken.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan de kennismakingsworkshop ‘ De 5 belangrijkste ingrediënten van Merk IK’ op 27 juni van 19.30 – 21.30 uur. LET OP de datum is gewijzigd van 26 naar 27 juni 2018.

DATUM EN TIJD

wo 27 juni 2018

19:30 – 21:30 CEST

Aan agenda toevoegen

LOCATIE

YUME Koffie- en Theehuis

Rijneveld 72

2771 XS Boskoop