Workshop Mini Yentl Maken Special Edition

Locatie wordt nog bekend gemaakt
Van 09:30 tot 16:30

Ken je Yentl al? Zij is de ideale klant van Marjan. Yentl heeft inmiddels al heel veel van Nederland gezien omdat ze mee gaat naar verschillende trainingen en events. Waarom?! Omdat het ontzettend goed werkt om jouw ideale klant goed op het netvlies te hebben, zowel letterlijk als figuurlijk!.
Daarom heb ik mini-versies laten maken! Yentl werkt inmiddels als het ware voor me: elke keer dat ik haar zie weet ik waar ik het allemaal voor doe. In één oogopslag word ik herinnerd aan wie ze is, waar ze mee zit, waar ze behoefte aan heeft. Duidelijker kan bijna niet.
Maar kiezen voor een ideale klant is niet iets wat je zomaar doet. Het gaat om het maken van keuzes. Met wie wil je werken? Met wie niet? Waar loopt hij/zij tegenaan en wat wil zij graag? Wie ga je uitsluiten? En wat gebeurt er als mensen niet bij je komen? Allemaal vragen en thema’s waar je over na moet denken en uiteindelijk over moet besluiten.

Omdat wij weten hoe belangrijk het is om die ideale klant helder te hebben, hebben wij de handen ineen geslagen en een training ontwikkeld waarin jij jouw ideale klant visueel gaat maken en direct aan de eventuele belemmerende overtuigingen en gedachten gaat aanpakken. Door middel van systemisch werk en verschillende opstellingen pakken we direct jouw twijfels en onzekerheden aan, zodat jij aan het einde van de dag vol kunt staan én gaan voor jouw ideale klant.
In deze training gaan we samen aan de slag om jouw ideale klant verder helder te krijgen, hem of haar visueel te maken en de belemmeringen weg te halen. We hebben verschillende MINI-YENTL’s dus je kunt kiezen welk silhouet het beste bij jouw ideale klant past!
Na afloop van deze training heb je dus zowel letterlijk als figuurlijk een beeld van jouw ideale klant en hoe je hem / haar het beste kunt gaan helpen.
PRAKTISCHE INFORMATIE:
De exacte locatie van het evenement laten we je nog weten, maar het zal in Eelde of Groningen zijn.
Je bent vanaf 09.15 uur welkom en we starten om 09.30 uur. De dag gaat ongeveer tot 16.30 uur duren. Wij zorgen voor eten en drinken en al het materiaal!
Liefs Paula en Marjan