Workshop online zichtbaarheid (die bij jou past)

The Rock, Atoomweg 6b
Van 16:00 tot 18:00

“Hoe zichtbaar ben jij als ondernemer?” In de workshop van het Stadoogst Netwerk op woensdag 10 juni tussen 16.00 en 18.00 uur neemt marketingexpert Kelly Brunninkhuis van YUMY je mee in de wereld van online zichtbaarheid. Het kan (en mag) gelukkig weer, dus we ontmoeten elkaar in The Rock aan de Atoomweg 6b. In tegenstelling tot eerdere aankondigingen houden we deze workshop dus niet online.

Het is als ondernemer in dit digitale tijdperk een must om jezelf online te laten zien. Maar hoe doe je dat op een manier die bij jou en je onderneming past? En hoe doe je dat, nu corona je vraagt hier extra creatief mee om te gaan? Kelly gaat graag in op jouw actuele vragen. Het wordt een interactieve sessie waarbij we aan de slag gaan met de volgende onderwerpen:

  •  Waarom zou je online zichtbaar willen en moeten zijn?
  • Wie is je doelgroep (en hoe kom je bij hen in beeld)?
  • Waar kan je jezelf online zichtbaar maken? (van Instagram tot LinkedIn en alles er tussen in)
  • Wat kan je delen? (van kennisdeling tot je eigen ondernemersverhaal
  • Wanneer laat je jezelf zien? (hoe vaak laat jij je gezicht zien en hoe zorg je dat je het ook echt doet)

Aan het einde van de workshop ben je klaar om jouw zichtbaarheid te vergroten op de manier die bij jou past.

Aanmelden
De workshop is toegankelijk voor alle zzp’ers, ook als je niet aan het StadOogst-traject hebt deelgenomen. Meld je aan met een mailtje naar netwerk@stadoogst.nl. De kosten zijn €10,-. Jouw bijdrage kan na binnenkomst per pin betaald worden, je kunt dan ook om een factuur vragen.

Het spreekt voor zich dat we ons aan de regels en adviezen van het RIVM houden. De ruimte is zorgvuldig gereinigd, we houden voldoende afstand en er is desinfecterende gel aanwezig. De deelname is vanwege de genoemde maatregelen beperkt, dus wees er snel bij!

Met haar marketing- en communicatiebureau YUMY helpt Kelly Brunninkhuis kleine organisaties en zelfstandigen hun zichtbaarheid te vergroten om zo op de radar te komen van hun ideale klant. Altijd door middel van maatwerk en met behulp van strategische contentmarketing. Naast haar werk voor YUMY is Kelly bestuurslid en mediamanager bij Jonge Bedrijven Netwerk Groningen, freelance journalist voor In de Buurt Groningen en blogger voor o.a. ZZP platform Ikonderneemhet. Ze geeft regelmatig workshops over marketing en zichtbaarheid.”

Graag tot woensdag 10 juni!

Mark, Miriam en Susan

Organisatie StadOogst Netwerk