Zomerborrel ZZP-ers en overige ondernemers

Bij Roos, Klinckemalaan 7 Zuidhorn
Van 16:30 tot 18:30

Na twee inspirerende meetup-sessies over en voor ZZP-ers en overige ondernemers bij de gemeente Zuidhorn ontstond het idee om zo af en toe een ontmoetingsmoment te organiseren, bv een borrel of koffieochtend voor ZZP-ers, ondernemers en andere geïnteresseerden in het Westerkwartier.

Wij, Ronny en Roos hebben deze eerste keer de organisatie van een borrel op ons genomen en nodigen jullie dit keer uit om Bij Roos te komen borrelen. Welke vorm, plek en frequentie het uiteindelijk wordt staat nog allerminst vast; hangt ook af of het leuk is en welke ideeën jullie daarover hebben. Dus voel je vrij om alvast na te denken over een volgende keer!

Programma: Informele invulling
We hopen op mooi weer zodat we in de tuin met een verkoelend drankje de zomerperiode kunnen inluiden! Ronny biedt jullie tijdens de borrel een mini tekenworkshop aan om op een creatieve en interactieve manier bijvoorbeeld een invulling te bedenken voor een volgend ontmoetingsmoment. Daarnaast is er ruimte voor (geplande of ongeplande) pitches om jezelf en je bedrijf onder de aandacht te brengen.

Wanneer: dinsdag 17 juli van 16.30 tot ongeveer 18.30 uur
Waar: Bij Roos, Klinckemalaan 7 Zuidhorn
Opgave: graag van te voren aanmelden via meetup of via roos@bijroos.nu