Adviseurs voor Diverse Regio’s in Nederland

Beste freelancers,

Wij bieden het marketing concept one-stop-shopping voor de MKB-er op het gebied van Marketing. In eerste instantie is dat vaak een nieuwe website/webshop, webteksten, foto's, periodieke teksten/nieuws/blogs en sociale media campagnes. Daarnaast bieden we alle print/catalogus opdrachten, maar ook je mobiele kantoor, je email, opslag in de cloud en diverse ICT diensten.

Om dit echter op een goede manier te implementeren en onze klanten regionaal snel en kundig te bedienen, zijn we op zoek naar ZZP-ers die in hun eigen regio met ons concept aan de slag willen. Wij verzorgen alle technische en administratieve klussen, jij verzorgt de sales en het klantcontact/accountmanagement.

We zoeken mensen die:

  • Ervaring hebben in omgang met klanten,
  • Geduld hebben,
  • Plezier hebben in omgang met MKB-ers en
  • Regionaal de ondernemers echt willen helpen.

Wij werken met een menu aan diverse smaken die je kunt aanbieden aan het MKB en hier bieden wij je een top marge op, om zo tot een goed inkomen te komen. Als we met elkaar in gesprek komen, komen uiteraard de cijfers uitgebreid op tafel.

Wij ondersteunen je in alles bij je verkoop activiteiten:

  • Je werkt met ons systeem.
  • Je ontvangt leadlijsten en kunt uiteraard zeker gebruik maken van je eigen netwerk.
  • Na de verkoop nemen we het hele technische deel van je over en kom je in de rol van accountmanager terecht om contact met je klanten te onderhouden en te kijken waar en hoe je jouw relatie kunt uitbreiden.
  • Support nemen wij op ons! Daarom hebben we veel contact met elkaar, om zo jouw/onze klanten optimaal te kunnen bedienen.

Wil je als ZZP-er werken, maar dan wel met de ondersteuning van een compleet team, met onder je arm een sterke en brede propositie en daarmee een goed inkomen opbouwen, je eigen tijd indelen en zelfstandig in je eigen regio aan de slag, neem dan contact op via een bericht.

Wij zien graag je reactie tegemoet.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak gratis een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.