Branding Strategie Social Media (Voeding Huisdier)

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons kan helpen bij het uitbouwen van onze naamsbekendheid en onze boodschap. Ons bedrijf richt zich op natuursupplementen voor huisdieren en bieden een natuurlijk alternatief voor de farmaceutische industrie die zich voornamelijk met symptoombestrijding bezig houdt, met alle nevenschade van dien.
Wij willen huisdiereigenaren graag helpen met een stukje bewustwording en het bieden van natuurlijke alternatieven voor de reguliere oplossingen.

Daarom hebben we behoefte aan meer dan enkel het posten van berichtjes via een content kalender etc. op de social media kanalen. We zoeken naar een gedegen strategie die ons daadwerkelijk bekendheid kan geven bij de huisdiereigenaren in Nederland en België. Denk hierbij aan originele (win) acties, het inzetten van video’s en het inzetten van influencer marketing etc. Ik denk dat jullie dat zelf beter weten dan wij:)
Qua SEO kunnen we ons vrij goed redden, het is dan ook voornamelijk social media waar onze behoefte ligt.

Doordat we een klein bedrijf zijn merken we dat het best moeilijk is om de juiste partij hiervoor aan ons te binden. Wel zijn we zeer flexibel in oplossingen (ook in het beloningsmodel) en we zien ook veel potentie in onze producten en ons project. Gelukkig hebben we de cijfers om dit te onderbouwen alsmede de resultaten van onze tevreden (terugkerende) klanten.
.
Wil je na bovenstaande gelezen te hebben de uitdaging aan gaan horen wij graag van je.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.