Commerciële Tekstschrijver GGZ en/of Jeugdzorg

Beste freelancers,

Wij zoeken een tekstschrijver die voor onze communicatie naar onze doelgroepen, (Jeugdzorg en GGZ begrijpelijke en enthousiasmerende teksten kan schrijven zodat er meer aandacht komt voor onze trainingen en de toepasbaarheid van onze methode in hun werkveld.

We hebben 7 trainingsmodules die beschreven moeten worden voor een folder en op de website. Ook zullen de huidige websiteteksten doorgelicht en herschreven worden. Dat gebeurt in overleg met onze beheerder zodat we er ook van leren. De huidige digiboeken gericht op zorg (GGZ) en Hulpverlening zullen tegen het licht gehouden moeten worden naar een nieuwe versie zodat deze nog aantrekkelijker wordt voor de doelgroep. Zowel de professional als de manager moet het aanspreken.

Geschat aantal uren tussen 40 en 60 uur en wij zoeken iemand die op korte termijn beschikbaar is.
Heb je ervaring in dit werkveld (training, GGZ en Jeugdzorg) dan is aan jou de vraag of je onderstaande tekst als proef voor ons kunt redigeren naar jouw inzichten. Wij kunnen dan zien of er een klik is.
We bellen je in ieder geval over jouw stuk tekst om van gedachten te wisselen.

"Als zelfs de medische wereld geen verklaring en oplossing heeft, dan is het een mentaal probleem. Dit wordt niet opgelost door tijdelijke oplossingen zoals medicijnen, verdoven, afleiden en gehoorapparaten. De medisch onverklaarbare, lichamelijke problemen blijven vaak aanwezig door stress en alledaagse zorgen.
Onze methode biedt een veilige interventie met een hoge succesfactor. Hiermee help je jouw cliënt de eigen pijnklacht te verlichten of te laten verdwijnen. Deze aanpak heeft geen negatieve bijwerkingen en er wordt met de cliënt inhoudelijk niets gedeeld. Wil je ook een succesratio van 80-90% bij jouw cliënten binnen 1 tot 3 sessies?"

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.


Sluit je aan bij de community