Copywriter met SEO Ervaring voor Telecom Website

  • Aanneemsom
  • Overal

Beste freelancers,

Voor ons telecombedrijf zijn wij op zoek naar een Nederlandstalige copywriter met SEO ervaring. De opdracht is het schrijven van unieke Nederlandse teksten voor verschillende landingspagina’s voor onze websites op basis van zoekwoordonderzoek.

Het zoekwoordonderzoek zullen wij voor je doen, zodat jij je puur kan richten op het schrijven van de teksten.
Het gaat om teksten die bestaan uit meerdere alinea’s (6 tot 10) met een totaal van ongeveer 100-150 woorden per alinea. In deze alinea’s moet informatie terugkomen over onze aangeboden diensten in combinatie met specifieke onderwerpen/thema’s. Uiteraard op basis van het zoekwoordonderzoek.

Wij zijn van plan de komende weken meerdere websites te lanceren, waarbij per website ongeveer 6 tot 8 landingspagina’s moeten worden voorzien van zulke teksten. Deze opdracht geldt voor 1 website. Maar als alles goed gaat willen we graag vaker samenwerken op korte termijn. Het gaat hier dus om 6 a 8 landingspagina's met teksten van zo'n 600 tot 1000 woorden.

Ben jij de persoon die ons kan helpen met het snel schrijven van content? Reageer dan snel via Hoofdkraan.nl op onze oproep zodat wij je kunnen voorzien van extra gedetailleerde informatie over deze opdracht.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.


Sluit je aan bij de community