CV Ontwerpen voor Recruitmentbureau

Beste freelancers,

Ik beschik over een eigen recruitmentbureau en ben met spoed op zoek naar een creatieve professional die een CV format in MS Word kan maken dat past bij onze huisstijl. Het CV moet bestaan uit de volgende onderdelen:
 

  • Wie is X (bijvoorbeeld “Wie is Anne”). Dit is een persoonlijk onderdeel waar we iets over de kandidaat vertellen en waar we een foto plaatsen. Dus hier komt tekst plus een foto.
  • Werkervaring. In dit onderdeel weergeven we de werkervaring van de kandidaat. Bijvoorbeeld bij welk ziekenhuis en de begin en einddatum van werkervaring. Daaronder zetten we de taken.
  • Opleidingen. In dit onderdeel weergeven we de opleidingen van de kandidaat. Bijvoorbeeld bij welke onderwijsinstelling en de start en slaagdatum. Daarbij zetten we het vakkenpakket.
  • Cursussen In dit onderdeel weergeven we de opleidingen van de kandidaat. Bijvoorbeeld bij welke onderwijsinstelling en de start en slaagdatum. Daarbij zetten we het vakkenpakket.
  • Talenten In dit onderdeel weergeven we de talenten van de kandidaten.

Het format moet flexibel wel zijn, maar wel goed aan te passen. We vullen het zelf in met tekst. We gaan voor een echt, creatief format, geen standaard CV. We willen opvallen! 🙂 Doe ons een aanbod en wie weet maak jij straks ons mooie CV! Logo en huisstijl kleuren zijn er al. Inspiratie nodig? Kijk op Pinterest bij CV’s. We laten het verder over aan de creativiteit van de vormgever. Wel zullen wel meegeven wat we willen uitstralen.

Wij zien graag een reactie tegemoet.

Wanneer moet het af zijn? Liever vandaag dan morgen 😉

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak gratis een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.