Developer in Gamification Startup in Utrecht

Beste freelancers,

We zijn op zoek naar een lead developer die als ZZP'er onderdeel is van ons team. Je werkt samen met onze parttime CTO, maar hebt geheel eigen werk en verantwoordelijkheden. Hou je van technische uitdagingen en heb je ervaring in het bouwen van games in Unity en React? Dan kunnen we wel eens een hele gave baan voor je hebben.

Gevestigd in Utrecht centrum en slechts 2 jaar oud, bouwen we voornamelijk games voor de grootste merken (Coca-Cola, Nike, Unilever, etc). We doen dit met een netwerk van designers voor de vormgeving, maar daarna moeten de games omgezet worden. Ook dit doen we nu met verschillende partijen en dit gaat prima, maar ik wil dit in eigen huis hebben. We zoeken iemand die bij ons op kantoor in Utrecht komt werken voor 1 a 2 dagen per week, in een klein dynamisch team. Je hebt verstand van Unity en React en je kan koppelingen maken naar onze database PHP SQL. Ook werken we veel met Javascript.

Daarnaast hebben we vaak te maken met brede technische uitdagingen (verschillende touchschermen, printers, rfid sensoren). De rol is zeer dynamisch, want we doen nog veel meer dan alleen games.

Ik zie je reactie graag tegemoet.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak gratis een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.