E-mail (Inbound) Marketing expert – Funnel content (tekst)

  • Aanneemsom
  • Overal

Ha Freelancers,

Ik zoek iemand die mijn bestaande e-mail funnel kan optimaliseren met een Inbound Marketing mindset. De funnel is inmiddels doorlopen door zo’n 1.000 leads en ik heb het idee dat de content niet prikkelend/helpend/overtuigend genoeg is om aan het einde tot aankoop over te gaan. De open rate is erg netjes, click rate blijft achter. Conversieratio ligt richting de 2%, die zou ik graag richting 3% of meer tillen en ik denk dat dat aan mijn e-mail content ligt.

Het gaat in eerste instantie om het herzien van 10-20 bestaande e-mails. Ik laat aan de expert over of herzien voldoende is of er gewoon nieuwe e-mails moeten komen. Aansluitend een aantal écht goede verkoopmails.

Als de samenwerking bevalt en je teksten overtuigen dan zou ik je ook graag eens naar een aantal landingspagina’s / verkooppagina’s willen laten kijken.

Belangrijk:
-Inbound Marketing mindset: Je weet dat mijn e-mail funnel aan moet sluiten bij de fase van m’n prospects en weet te adviseren in een juiste balans tussen helpen, persoonlijkheid en verkopen en weet precies hoe je die digitale vertrouwensrelatie opbouwt.
-Tekstueel / grammaticaal uiteraard foutloos.
– Zelf in ActiveCampaign kunnen werken/verwerken heeft de voorkeur.

Ik zoek dus écht iemand die hier diep in zit en écht overtuigende e-mail content kan ontwikkelen. Daarnaast weet je of bepaalde dingen wel of niet werken omdat je regelmatig zelf test en je inleest over de psyche achter het verkopen.

Budget: In overleg. Bij je reactie ontvang ik graag een prijsschatting per e-mail/funnel/uur o.i.d.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak gratis een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.