Engelse Copywriter voor B2B Contentmarketingbureau

Beste freelancers,

Wij zijn een B2B contentmarketingbureau met klanten in uiteenlopende sectoren. Voor diverse projecten maken wij kennisblogs, whitepapers en trendrapporten. Steeds meer van onze klanten besluiten om ook Engelse content te creëren. Daarvoor zijn we op zoek naar een zelfstandige native Engelse copywriter met ervaring in B2B, content marketing, business blogging en LinkedIn/social media. Het afnemen van telefonische interviews met inhoudelijke experts bij de opdrachtgever kan onderdeel uitmaken van een project. Kunnen schrijven in het Nederlands is een pre, maar geen vereiste. Wel moet je Nederlands spreken om met onze klanten te kunnen communiceren.

We hebben leuke projecten vanuit uiteenlopende sectoren als IT, Automotive, Fintech, Energie, Food, Logistiek en Consultancy. Met onderwerpen als digitalisering, duurzaamheid, innovatie, outsourcing, et cetera. Opdrachten zijn altijd op projectbasis met een vaste vergoeding. Prijs afhankelijk van de grootte van de opdracht. In veel gevallen volgen er herhaalopdrachten bij dezelfde klant. Vertalingen van Nederlands naar Engels kunnen onderdeel van het project zijn.

Heb jij interesse en kan je ons helpen? Dan zien wij je reactie graag tegemoet met een aantal voorbeeldblogs, bij voorkeur B2B.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.


Sluit je aan bij de community