Freelance Copywriter voor Tech en Gadgets Artikelen

Beste freelancers,

Voor verschillende eigen websites, zijn we op zoek naar een creatieve allround schrijver/copywriter, met veel affiniteit voor tech, gadgets, lifestyle en elektronica.

Soort werkzaamheden
In WordPress opmaken van goed leesbare en vooral nuttige artikelen met ca. 1.500 – 2.000 woorden, die ook goed worden geranked in Google. Het betreffen websites gericht op tech/lifestyle (o.a. laptops, smart home, wearables) en andere gadgets. Te denken valt hierbij aan praktische buying guides of 'best of'-artikelen, waarbij wij vooraf een SEO-analyse hebben uitgevoerd en relevante keywords aanreiken.

Wie zoeken we?
Onze voorkeur gaat uit naar een creatieve en vaardige blogger, met WordPress-ervaring en feeling met tech-onderwerpen, waaronder smarthome, audio en andere (consumenten-)elektronica gerelateerde product(groepen). We hechten veel waarde aan artikelen met autoriteit: het op natuurlijke wijze vergelijken met product-voorgangers, concurrentie of bepaalde situatie, zonder dat een artikel commercieel wordt. We gaan graag een doorlopende en vooral langdurige samenwerking aan en zoeken dan ook iemand, die met ons wil meegroeien. Juist vanwege dat laatste, zijn we op zoek naar individuele freelancers en zoeken geen samenwerking met (medewerkers van) marketing- of tekstbureaus.

Projectprijs
Als (basis)vergoeding bieden we een vast bedrag per gepubliceerd artikel. Je bent vrij om de output en oplevertermijn zelf te bepalen, al voorzien we een minimum van één artikel per week.

Interesse?
We verheugen ons op een reactie van je met daarin:

  • Wat achtergrondinfo over jezelf
  • Relevante zelfgeschreven voorbeeldteksten

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.


Sluit je aan bij de community