Freelance Schrijver Gericht op Wonen en Interieur

Beste freelancers,

Is schrijven jouw passie en ben je op zoek naar een leuke opdracht die je vanuit huis kunt uitvoeren?

Wij zijn een online woonplatform waarop dagelijks het laatste nieuws te vinden is op het gebied van wonen en interieur. We informeren onze bezoekers over de nieuwste woontrends, geven inspirerende interieurtips en bieden veel praktische informatie via onze vele online publicaties.

De vraag naar content groeit momenteel erg hard en daarom zijn wij op zoek naar een freelance schrijver die het leuk vind om artikelen te schrijven voor publicatie op onze website. Dit zijn informatieve en inspiratie artikelen die kunnen gaan over alles op het gebied van wonen zoals het interieur inrichten, woontrends, verbouwen, tuinieren etc…. maar we moeten je ook kunnen inzetten voor het schrijven van een tekst voor een marketing campagne, een mailing of tekst voor onze social media kanalen.

Heb jij een passie voor wonen en interieur, heb je een vlotte pen en vind je het leuk om, vanuit huis, op regelmatige basis artikelen te schrijven van 350 – 450 woorden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het liefst zien we dat je snel kunt schakelen, soms hebben wij in de ochtend een opdracht en deze in de middag al nodig. Een korte oplevertermijn is een pre!

Wij zien je reactie met enkele voorbeelden van artikelen door jou geschreven graag tegemoet. Daar wij veel artikelen nodig hebben is het budget maximaal 25 euro per artikel. Kan jij een mooi, of wellicht nog scherper voorstel doen? Dan hebben we heel wat leuke opdrachten voor jou in petto.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.


Sluit je aan bij de community