Freelancer voor Verkoop van Softwareapplicaties

  • Urenbasis
  • Overal

Beste freelancers,

Om mijn mooie, in eigen beheer, ontwikkelde applicaties incl. APP’s in de markt af te kunnen zetten ben ik op zoek naar een persoon of bedrijfje die mij hierbij kan helpen. Het gaat om de volgende applicaties:
 

  • Presentie- en absentieregistratie systeem voor onderwijsinstellingen inclusief de Lesregistratie APP (voor aanwezigheidregistratie) in een les.
  • Planning-, Service-, Projecten- en Urenregistratiemodule voor Service- en installatiebedrijven.
  • Pushberichtenservice, dashboard en APP RegisterQR, voor het snel massaal versturen van pushmeldingen aan consumenten en overig publiek.

Mocht je bijvoorbeeld al bekend zijn in de ‘scholenmarkt’ en je derhalve alleen wilt richten op de verkoop van het Presentie- en absentieregistratie systeem, dan is dit geen probleem. Je hoeft je dus niet bezig te houden met verkoop van de drie verschillende applicaties (zou wel mijn voorkeur hebben) maar kan je ook richten op de verkoop van één applicatie.

Wanneer je interesse hebt in deze uitdaging, dan zal ik je gedetailleerde informatie laten weten van de applicaties. Zodra er 'een klik is' aan beide zijde, zal het verdienmodel besproken worden.

Graag ontvang ik korte en bondige reacties via Hoofdkraan.nl.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.


Sluit je aan bij de community