Ghostwriter voor Boek over Alternatief Management in de Zorg

Beste freelancers,

Wij hebben een hele succesvolle geestelijke gezondheidszorgorganisatie opgezet die de afgelopen 5 jaren is gegroeid van 6 locaties naar 21 in een brede regio. We doen heel veel zaken anders dan anderen en hebben een heel democratisch organisatiemodel. Ook besparen we flink op de zorgkosten voor zorgverzekeraars.

Blijkbaar is dat heel uniek omdat heel veel partijen bij ons informeren hoe wij het toch allemaal voor elkaar krijgen om zo weinig bureaucratisch, zo innovatief en zo medewerkervriendelijk te werken. We hebben ook op sommige thema's een hele alternatieve werkwijze met gekke dingen erin. Zorgverzekeraar VGZ wil graag dat we een boek uitbrengen hierover zodat anderen daar ook van kunnen leren. Zij willen wel in hun grafische studio ondersteunen met beeld en ontwerpwerk, maar hebben geen tijd of expertise voor schrijfwerk.

Ik zie het als persoonlijke missie om werknemers gelukkiger te maken in de gezondheidszorg. Gelukkiger werknemers geven betere therapie. Betere therapie leidt tot meer levensgeluk bij de cliënten en gelukkiger cliënten dragen weer bij aan een gelukkiger samenleving. Het effect van een goede behandeling kan generaties doorwerken. De hefboom is dus enorm als ook andere organisaties van ons kunnen leren.

Ik wil dat boekje graag publiceren onder mijn naam, maar het ontbreekt mij aan tijd en schrijftalent om daar een succes van te maken. Ik zoek dus een ghostwriter die dit wil doen voor mij en dan alle rechten aan mij overdraagt. We willen het boekje gaan uitgeven in eigen beheer.

Qua proces denk ik aan een drie of viertal interviews met mijzelf en daarnaast met een paar collega's. Dat mag allemaal via skype, dus je hoeft er niet per se voor langs te komen. Dat zou genoeg input moeten kunnen opleveren voor een leuk boekje met anekdotes. Qua stijl denk ik een beetje aan https://www.bol.com/nl/p/eckart-s-notes/1001004004993501/, maar dan voor de gezondheidszorg (en een stuk korter). Ik denk aan ca. 50 pagina's.

Qua richtprijs voor het ghostwriter gedeelte plus wat afstemming met VGZ voor het aansluitende grafische werk denk ik aan een bedrag van tussen de 5.000 en 10.000 euro.

Welke schrijver voelt zich thuis in de zorg en kan mij helpen met dit boek. Ik zie graag alle reactie tegemoet voorzien van ervaring en eerder werk.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak gratis een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.