Kennisartikelen Vormgeven en Tekstueel Verbeteren

Beste freelancers,

Er zijn een viertal kennisartikelen die we via onze website willen delen. Als onderdeel van onze start met content marketing dienen deze artikelen zowel tekstueel als qua vormgeving er goed smoelend uit te zien.

De artikelen moeten gemakkelijk leesbaar zijn, kort van stof (snackable) en toch meer dan prikkelend zijn om ze te lezen. Het moet aanzetten tot actie, zoals het verder lezen over het onderwerp, en direct er mee aan de slag te gaan binnen de organisatie van diegene die het artikel download.

Over ons
Wij zijn gespecialiseerd in Application Performance Management (APM) en zijn Dynatrace-gecertificeerd. Onze dienstverlening komt voort uit de constatering dat veel organisaties onvoldoende worden geholpen met hun ‘health check’. Ze zitten vastgeroest in aloude patronen en problemen zonder stip aan de horizon. Wij bieden ze inzicht in hun IT Performance en geven ze grip op en controle over de IT-diensten die zij hun eindgebruikers aanbieden door ons gespecialiseerde dienstenaanbod. We helpen onze klanten groeien van een afhankelijke relatie naar autonomie en zelfredzaamheid.

Wat verwachten wij?

  • Het overleggen over wat de beste vormgeving zou moeten zijn volgens ervaring, kennis en kunde;
  • Doorlezen van de artikelen, tekstueel aanpassen, in overleg zijn met de schrijver om tot definitieve tekst te komen;
  • Het vormgeven van de artikelen (lettertype, grafische vormgeving, van plaatjes voorzien, et cetera);
  • Het formaat van de artikelen dient pdf te zijn.

Het is de eerste keer dat wij als bedrijf op zoek zijn naar bovenstaande invulling. We kijken hierbij of je als persoon bij onze onderneming past voor de langere termijn. Wij zoeken naar pragmatische, kundige mensen die communicatief sterk zijn en kwaliteit bieden. Afspraak is afgesproken. Je werkt zelfstandig en komt ongevraagd terug op de lijn bij ons.

In eerste instantie bieden wij 3 dagen (8 uur per werkdag maximaal) aan. Wij horen graag van je als je geïnteresseerd bent.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.


Sluit je aan bij de community