Lifestyle Fotograaf voor Campagne Beelden met Modellen

Beste freelancers,

Wij ontwikkelen lifestyle, food en fashion merken voor de internationale markt. Alles doen wij in house van marketing strategie en concept, tot merk identiteit, middelen en kanalen, content en de positionering. Verpakking, winkels en webshop alls wat nodig is om het merk op de juiste manier aan te laten sluiten met de doelgroep. Details maken het verschil voor merken zoals: Komono, Rituals, Sissy-Boy, Patta, ELHO, Bolsius, The Tosti Club en Tree Nest.

Op dit moment zijn wij druk met een nieuwe opgezet streetwear label, wat wij deze zomer gaan positioneren. Inmiddels is de strategie,merk identiteit en eerste collectie opgezet en willen wij de content concepten gaan realiseren. Daarom zijn wij op zoek naar een fotograaf met veel ervaring in met fashion photoshoots op conceptueel niveau, key images voor de collectie en die het verhaal en beleving achter de kledingitems tot leven brengt. Onze art director heeft de basis beeld concepten ontwikkeld en uitgewerkt met onze styliste, jouw rol zou zijn om de vertaling te maken naar locatie, setting, belichting en beeld niveau. Natuurlijk in samenspraak met de styliste.

We zoeken een duurzame relatie, iemand die betrokken is bij het merk, die mee wilt groeien en bovenal gevoel en passie heeft met het product. Helaas hebben we al veel reactie die totaal niet aansluiten bij de reverentie en verwachtingen die wij hebben.

Reageer aub alleen als je echt ervaring hebt (of aantoonbaar talent), weet wat er allemaal komt kijken bij een serieuze shoot en een visie hebt.

Wij kijken uit naar jouw reactie via Hoofdkraan.nl

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.


Sluit je aan bij de community