Logo voor Concept van Gevelmaterialenleverancier

Beste freelancers,

De vraag: wij zijn op zoek naar een logo dat gebruikt kan worden door onze klanten om aan te geven dat onze gevelbekleding van ons merk onderdeel is van hun prefab-geveldeel. Het principe is vergelijkbaar met de integratie van Intel processoren in computers van andere partijen (‘Intel Inside’).

Het logo bevat een korte tekst en maakt gebruik van onze corporate kleuren, bij interesse kan ik het logo toesturen. Het logo dient te worden aangeleverd als vector.

Over ons:
Wij zijn een buitengevelisolatieleverancier die constant werkt aan de verduurzaming en verfraaiing van de Nederlandse woning- en gebouwenvoorraad. Door innovatieve producten en systemen op de markt te brengen zijn wij een vooraanstaande partij in de Nederlandse bouw en hebben inmiddels miljoenen vierkante meters aan referentieprojecten gerealiseerd in de afgelopen 40-jaar.
In het productprogramma hebben wij een groot scala aan systemen en gevelafwerkingen. De meest bekende gevelafwerkingen die wij leveren zijn sierpleister (stucwerk) en minerale steenstrips (een prefab stucvorm met een bakstenen uiterlijk). Al onze gevelbekledingen vallen onder de noemer ‘Architectural Claddings’ (cladding is het Engelse woord voor gevelbekleding).

Modulair bouwen
De laatste jaren wordt er steeds meer prefab of modulair gebouwd, een trend die ook in de toekomst wordt doorgezet. Een flink aantal partijen leveren kant-en-klare geveldelen voor zowel nieuwbouw, renovatie en transformatieprojecten. Deze manier van bouwen kent een aantal voordelen, je bent minder afhankelijk van weersomstandigheden en het gaat sneller (want het is vaak geautomatiseerd). Er zijn drie soorten systemen: HSB (houtskeletbouw, op basis van hout), steelframe (op basis van staal) en sandwich (op basis van een geventileerd geveldeel). Deze systemen hebben een eigen toepassingsgebied en voordelen.

Wij leveren aan de fabrikanten van dit soort systemen. Een aantal fabrikanten nemen een volledig systeem af (isolatie met afwerking) en een aantal nemen alleen de afwerking af (stucwerk of minerale steenstrips). Wat alle systemen gemeen hebben is dat ze onze gevelbekleding hebben. Deze gevelbekleding wordt door toepassing onderdeel van het product/systeem van de prefabbouwer. Hiermee worden wij onderdeel van het systeem van de fabrikant, net als Intel’s ‘Intel Inside’ of Dodge’s ‘Hemi Engines’.

Ingredient branding
Made with Architectural Claddings kan gezien worden als een soort keurmerk. Het geeft aan dat het systeem – en/of leverancier van prefab gevels – voor ons aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet.

Het made with Architectural Claddings is een soort ‘seal of approval’ voor het systeem/de leverancier. We spreken hiermee het vertrouwen uit in het systeem/de leverancier. Maar we claimen geen technische of wettelijke verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van het systeem. Wat we met Made with Architectural Claddings willen bereiken is het laden van de kwaliteitsbeleving van de third party gevelsystemen door middel van het toevoegen van een ‘kwaliteitslogo’.

Het logo dient als vector aangeleverd te worden met het volledige recht voor ons bedrijf. Voor deze klus is er een budget van ongeveer € 250,00 beschikbaar (totaal, inclusief twee revisieronden).

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak gratis een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.