Marketing voor Organisatie in Afbouwoplossingen

Beste freelancers,

Wij zijn een kleine toeleverancier, bestaande uit 5 personen, van afbouwoplossingen voor de zakelijke markt gevestigd in de regio Enschede.
Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een marketeer die ons kan helpen om onze organisatie op een frisse, eenvoudige maar doeltreffende manier onder de aandacht te brengen bij bestaande en nieuwe klanten.

Wat doen we zelf?
We gebruiken mailchimp om gerealiseerde projecten onder de aandacht te brengen bij klanten. Mailchimp hebben we zelf voor het laatst gebruikt in januari 2019.
We hebben een nieuwe montageprofiel ontwikkeld en inmiddels een nieuwe productgroep die we onder de aandacht kunnen brengen.

Wat willen we (niet)?
We denken aan een directe benadering van (potentiele) klanten door middel van mail. Maar het mag ook breder getrokken worden waarbij website ed. ingezet kunnen worden. We denken niet aan een campagne via social media zoals facebook / twitter of linked in.

Wie zoeken we?
Wij zoeken een freelancer die affiniteit heeft met de bouw en aantoonbare ervaring met marketing in onze doelgroep (aannemerij). We zijn ook benieuwd wat je ons kan bieden als support na de lancering van de campagne.

Heb je interesse, dan zien wij je reactie voorzien van ervaring graag tegemoet.

Wat bieden we?
Wij willen een samenwerking op langere termijn en bieden een werkplek aan in Enschede of Nijkerk maar u mag ook vanaf uw eigen locatie werken.

Heb je interesse dan zien we je reactie voorzien van ervaring en aanpak graag tegemoet.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak gratis een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.