.NET C# developer die een compleet nieuwe back-end bouwt in regio Nijmege

  • Aanneemsom
  • Overal

Functieomschrijving

Ben jij toe aan iets nieuws in de omgeving Nijmegen? Wil je werken met software die dagelijks duizenden apparaten aanstuurt en deze zo efficient mogelijk laten draaien door middel van jouw high-quality code? Ben je net als de rest van het Scrum team fan van .NET technology en blijf jij je zo goed mogelijk op de hoogte van nieuwe trends op het gebied van C# en .NET? Hoor graag van jou!

 

 

– Ontwikkelen aan een nieuw (2018) opgezette Backend welke gebruikt maakt van: MS-SQL. .NET Core, Entity Framework Core, CQRS Pattern, WebApi.
– Daarnaast zullen verschillende Windows Services en meerdere WPF Cliënt ontwikkelt gaan worden.Als C#.NET software engineer ben verantwoordelijk voor kwalitatieve code en weet je jouw visie uit te dragen;
– Je hebt veel contact met collega’s, projectleiders die verantwoordelijk zijn voor de productimplementatie en voor eventuele vragen over de software oplossing schakel je met de klant wanneer je daar klaar voor bent;
– Je bent flexibel en kan goed de technische keuzes en vertaling van alle wensen van de business tegen elkaar afwegen en daardoor complexe problemen oplossen met C#;
– Deze zet je om in functionele ontwerpen en vervolgens naar technische ontwerpen. Je neemt deel aan de projectplanning en zorgt voor de delivery van de gebouwde software oplossing;
– Natuurlijk ben je het grootste gedeelte van je tijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten, doorontwikkelen van bestaande software en het corrigeren van fouten in C#.NET.

Functie-eisen
We zoeken iemand die zichzelf terugziet in een informeel team met drive om zichzelf verder te ontplooien binnen .NET en complexe back-end systemen door te ontwikkelen. Je vind het leuk en krijgt energie om te sparren met klanten, jij bent een echte ‘pleaser’ die doelen stelt en precies weet waaraan je wilt voldoen. 

Jouw competenties omschrijven je als analytisch, communicatief vaardig, en innovatief.

– Idealiter heb je al >3 jaar ervaring als C#.NET software engineer en heb je een technische opleiding als achtergrond.
– Je hebt gewerkt met SQL Databases en voldoende kennis en ervaring opgebouwd;
– Je bent iemand die in staat is om snel de “weak spots” binnen software applicaties op te sporen en te verbeteren;
– Je werkt graag zelfstandig, maar ook in teamverband met andere collega’s om projecten succesvol op te leveren.

Gewenste technische kennis:

– .NET 4.7;
– .NET Core (pre);
– Entity Framework 6.2;
– Entity Framework Core (pre);
– MVC;
– WebAPI;
– DI;
– WPF;
– (MVVM, HTML, CSS, Bootstrap, React, JavaScript).

 

Bedrijfsomschrijving

De organisatie is gevestigd in omgeving Nijmegen en heeft zich door de jaren heen steeds meer gespecialiseerd in hun branche. Zij leveren wereldwijd hun dienstverlening met hun software applicaties die ze als product verkopen aan zowel Nederlandse als buitenlandse organisaties.

Binnen het scrumteam van zes ontwikkelaars worden er nu wekelijkse sprints gehouden en werk je nauw samen met jouw collega’s en vrolijke team lead developer die tevens als scrum master fungeert. Hij is via ons gestart bij deze organisatie en heeft al meerdere ontwikkeling door mogen voeren, waaronder de Scrum/agile omgeving. 

Binnen de organisatie heb je met name te maken met jouw directe collega’s, daarnaast ook met het hoofd software ontwikkeling, hij is daar ooit begonnen als project leider manager met een sterke technische achtergrond. Door de grote van het bedrijf zijn er korte lijnen en gezien de flexibele en open houding kunnen verandering tamelijk snel worden doorgevoerd. 

Het software product wat ze ontwikkelen is ooit in Delphi geprogrammeerd maar wordt steeds verder vertaald naar .NET. Dit jaar zal volgens planning de gehele Delphi omgeving ontwikkeld zijn met C# code. Jij zult hier dus een goede bijdrage aan kunnen leveren, en het liefste met de nieuwste technieken zodat het future-proof is. 

Je vind het leuk om proactief te zijn en te schakelen met klanten, er is immers veel maatwerk dat geleverd wordt en organisaties vragen regelmatig om aanpassingen, toevoegingen van functionaliteiten en jij bent hun sparringspartner.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak gratis een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.