Netwerk Manager – F5 Networking

Beste freelancers,

Wij zijn een platform voor kennisdeling en persoonlijke leiderschaps ontwikkeling gericht op ambitieuze professionals binnen verschillende bedrijfstakken. Denk hier vooral aan VP’s, Directors, CEO’s etc.

Wat zoeken wij:
We zoeken iemand die diepgaande kennis heeft van het Nederlandse bedrijfsleven en de uitdagingen waar moderne leiders tegenover staan. Daarnaast verwachten we dat je je zelf ook up-to-date houdt van de laatste ontwikkelingen, zodat je op die manier met personen op dit niveau mee kunt praten.

Wat bieden wij:
Een tijdelijke opdracht, waar we verwachten dat je één netwerk groep samenstelt. Een netwerk groep bestaat uit 20-30 leden met vergelijkbare uitdagingen binnen een bepaald niveau.

Je krijgt een vaste werkplek bij ons op het kantoor om op deze manier de sfeer van het overige sales team mee te krijgen. Ons kantoor zit in het gebouw Spaces in de Zuidas in Amsterdam. Op het kantoor staat de koffie altijd klaar en en is een goede kantine aanwezig in het gebouw.

Je vergoeding zal afhankelijk zijn van het aantal lidmaatschappen dat je verkoopt. De commissie bedraagt €600/lidmaatschap ex.btw.

Tijdens deze opdracht spreek je met veel inspirerende mensen en krijg je daarnaast ook veel inzicht in wat er speelt in het Nederlandse bedrijfsleven.

Neem bij interesse snel contact met ons op.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak gratis een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.