Nieuwe Website Ontwikkelen (Veilingwebsite)

Beste freelancers,

Omdat ik zelf geen kennis heb m.b.t. het bouwen van websites etc., ben ik op zoek naar iemand die voor mij een volledig werkende website kan bouwen.

Zie hieronder de belangrijkste punten/vraagstukken.

  • Wat ik hierover kan prijsgeven is dat het een veilingwebsite (zoals bijvoorbeeld Catawiki) moet worden, maar (om te beginnen) op kleinere schaal.
  • Met 'volledig werkend' bedoel ik dus van A tot Z, denk bijv. aan betaalwijzen, een mooie en praktische inrichting, maar ook hoe de website bezoekers en omzet kan genereren, groeien en een naam voor 'zichzelf' kan maken etc.
  • Ik verwacht van diegene dat hij of zij (naast mijn eigen ideeën) ook zelf met ideeën en initiatieven komt en mij keuzes voor legt, een aantal voorbeelden heb ik hiervoor genoemd.
  •  Aanbieders met referenties naar producten die zij hebben gebouwd hebben de voorkeur
  • Als laatst wil ik graag ondersteuning blijven behouden na oplevering, wat doet u hierin?

Ik heb een heel klein begin gemaakt door een domeinnaam te reserveren bij MijnDomein. Ik heb niet een goed idee van wat iets dergelijks moet kosten, maar het moet in elk geval geen grote investering worden van vele (tien)duizenden euro's. Een prijs per uur als zowel een totaalprijs zijn welkom. Uitbreiding kan later altijd worden besproken, mocht de website goed uitpakken. Een goede prijs/kwaliteit verhouding is dan ook zeer welkom. Dank u voor uw aandacht.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.


Sluit je aan bij de community