Ondernemingsplan voor Begeleid Wonen

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die een uitgebreid ondernemingsplan voor begeleid wonen kan schrijven. Het gaat om 8 bewoners of 2×8 bewoners. De locatie staat nog niet vast. Dit plan zal gebruikt worden voor een grote financiering waarbij we de begeleid wonen locatie kunnen aanschaffen.

We hebben reeds een dagbestedingslocatie sinds 5 jaar waarbij we:
• Het keurmerk kwaliteit kunnen laten zien
• De laatste 3 jaarcijfers kunnen overhandigen.
• AVG proof zijn

Doordat dit een extra vestiging is kunnen materialen en middelen van de andere vestigingen worden gebruikt, alle documenten en protocollen zijn al klaar en hoeven niet ontwikkeld te worden. Het is de bedoeling dat de begeleid wonen cliënten overdag naar de andere dagbesteding gaan. Hierdoor hoeft er geen personeel op wonen te staan (alleen bij ziekte van een deelnemer). Hierdoor zal er een kostenbesparing in ureninzet worden gemaakt. De huidige dagbesteding is 4 dagen per week open. Waarbij er idealistisch 4×8 uren per week zouden worden bespaard.

BV / Vof en Stichting
• De BV gaat de activiteiten van wonen als het vastgoed en personeel beheren.
• De Vof blijft de dagbesteding uitvoeren.
• Bedrijfsnaam+GBB wordt de stichting waarbij GBB voor give back budget staat. We willen 3% van de omzet gebruiken voor de stimulering van de dromen van haar bewoners. Er wordt een onafhankelijk bestuur voor deze stichting gezocht.

Wij zijn op zoek naar een goed financieel onderbouwd ondernemingsplan die door de bank als haalbaar zal worden geschat. Missie / visie / werkwijze zullen wij aanvullende informatie over aanleveren. Een persoonlijk kennismakingsgesprek is gewenst.

Ben je geinteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak gratis een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.