Ondersteuning bij Uitkering voor Vrouw met Beperkingen

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die bekend is met rechten en plichten als het komt op mij en mijn mentale beperkingen. Dus iemand die mij kan uitleggen waarom ik geen UWV uitkering krijg of wat voor toeslag dan ook (als het gaat om beperking).

Ik heb een heel rommelig dossier met alles op papier. Van diagnoses tot aan medicaties, brieven en allemaal bewijsmateriaal. Nu heb ik nog iemand nodig die het dossier met mij samen bekijkt en mij eventueel tips kan geven waar ik terecht kan voor bepaalde hulpvragen. 

Ik woon als 25 jarige studente op mezelf en krijg van allerlei instanties (psychosociale) hulp, maar financiële hulp heb ik alleen van Duo omdat ik studeer. Daarnaast worden er zeer weinig uitzonderingen gemaakt ondanks mijn omstandigheden (betalingsregelingen worden geweigerd etc) . Ik heb mijn mentale beperkingen nooit als vrijbrief gebruikt om geld te krijgen, maar ik ben benieuwd waar ik nou wel allemaal recht op heb (hoeft niet alleen om geld te gaan). Hierbij zal het gaan om mijn specifieke situatie en zal er daarom gevoelige informatie gedeeld worden. Wat ik wil is zeker weten dat ik niets mis op het moment.

Dus in het kort: ben jij iemand die verstand heeft van het ziektewet/UWV? Iemand die weet wat nu mijn rechten en plichten ongeveer zijn en wat ik zeker niet moet missen? Dan laat ik me graag door jou adviseren. Dit kan via Skype of telefonisch of op locatie zodat we het vele papierwerk kunnen doornemen.

Ik kijk uitnaar jullie reacties.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak gratis een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.