Onderzoek Welzijnswerk voor Wijkcentrum

Beste Freelancer,

Voor een wijkcentrum waar ik gewerkt heb, ben ik op zoek naar een onderzoeker.

Het gaat om het volgende: door de aankomende bezuinigingen op het welzijnswerk in Den Haag raken wijkcentra’s dicht in Den Haag. Dit dreigt ook voor mijn oud wijkcentrum te gebeuren. Echter wil ik een onderzoek aanleveren aan de gemeente waarin zichtbaar is dat de bewoners in staat zijn om zelfstandig het wijkcentrum te runnen zonder daarbij de hulp van een welzijnsorganisatie nodig te hebben. Over de gedetailleerde context zal ik later meer informatie geven, maar dit is een begin.

M’n wens is om een onderzoek te ontvangen waar een adviesrapport uit voortkomt waarin er adviezen zijn opgesteld voor de gemeente en bewoners.

Omdat mijn opdrachtgever zelf oud onderzoeker is geweest voor het ministerie van VWS wil hij dat er gebruikt wordt gemaakt van bepaalde literatuur en er ook theorie wordt gekoppeld aan het onderzoek. Zijn wens is dan ook een zo simpel mogelijk maar wel op theorie berust onderzoek en adviesrapport te ontvangen.

Qua financiën komen wij er wel uit, want er zit een tijdsdruk achter en daardoor is het besef er dat de kosten hoger kunnen uitvallen dan normaliter.

Voelt u zichzelf geroepen om deel te nemen aan dit traject, schroom dan niet om een berichtje achter te laten en dan komen wij in contact.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak gratis een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.