Productfotograaf voor B2B Merk in Zaltbommel (Augustus)

Beste freelancers,

Voor ons nieuwe B2B merk zijn we op zoek naar een (product) fotograaf die in augustus onze foto's kan maken.

Wat hebben we nodig?

  • Productfoto's (inhoud box) dit is van glas en vereist dus kennis van fotografie met glas (spiegeling).
  • Productfoto's (box) de buitenkant van de box (relatief klein formaat, denk aan een groot boek). 
  • Sfeerfoto's van het product, indien mogelijk ook met mensen die het product gebruiken waarbij ons product centraal staat.
  • Sfeer filmpjes gericht op het product (optioneel).

Belangrijk voor onze website is dat de productfoto's allemaal op dezelfde wijze worden gefotografeerd. Dit moet identiek zijn om een rustige en goede uitstraling te creëren. Ervaring hiermee is dus enorm belangrijk. 

We hebben een brandguide, onze visie en stijl is dus zeer helder. We willen dit alleen vertalen naar beeld en hopen dit met een geschikte fotograaf verder te kunnen ontwikkelen. 

Ben jij een goede fotograaf die weet hoe je een product/food/drinks goed op de foto zet? Dan kom ik graag in contact. Het heeft de voorkeur als je alles van A tot Z zelf kunt regelen. Denk aan mensen, de setting et cetera. We zoeken naar iemand die meedenkt en ons merk wilt helpen uitbouwen tot iets herkenbaars.

Ben jij diegene die we zoeken? Ben je geïnteresseerd en heb je minstens 2 jaar ervaring? Laat snel van je horen! Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met de offerte.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.