Programmeur met Voetbalkennis voor Kansspel

  • Urenbasis
  • Overal

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een programmeur en iemand die verstand heeft van gokken op voetbal. Ik heb een software systeem gevonden dat er voor zorgt dat ik dagelijks 3000 voetbal weddenschappen plaats, de uitslag, verlies / winst krijg ik aangeleverd in een excel bestand met 5/8 kolommen met data.

Bij elke weddenschap staat er ook een plus bedrag en een min bedrag. Dit is de winst of verlies die ik behaald heb op die weddenschap.

Er zijn een aantal factoren die invloed heeft op de moeilijkheid van de weddenschap, denk aan:

  • Welke dag / tijd
  • Welke competitie
  • Welke quotering

Ik wil een systeem (mag gewoon op een webpagina, domein / hosting kan ik leveren) dat precies bekijkt, wat winstgevend is. Bijvoorbeeld: als ik 5000 weddenschappen in excel heb met weddenschappen van 1 categorie (bijvoorbeeld over 1,5 doelpunten in de wedstrijden), dat er automatisch berekend wordt, welke dag / tijd winstgevend / verlies geeft, welke competities verliesgevend / winstgevend is, en welke quoteringen winstgevend en verliesgevend is, plus het verlies / winst in totaal.

Quoteringen verdelen in per 20 cent. Dus: 1,00/1,20
1,20/1,40
1,40/1,60
Etc etc tot onbeperkt (in overleg).

Het doel: filteren van alle data, zodat wij er achter kunnen komen wat uiteindelijk winstgevend is, zodat wij uiteindelijk weten op welke competities, met welke quoteringen / dagen wij het beste kunnen gaan inzetten.

Kan jij ons hiermee helpen, dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.


Sluit je aan bij de community