Projectleider diversiteit

  • Aanneemsom
  • Noord-Brabant
  • bedrijfsadviesZakelijke dienstverlening
  • Uurtarief of aanneemsom: In overleg

Functieomschrijving
Je bent een projectleider met ervaring met teamontwikkeling en het begeleiden en regisseren van verandertrajecten op het gebied van diversiteit.

Omschrijving van de opdrachtgever:
Onze opdrachtgever, een grote overheidsorganisatie, is op zoek naar een projectleider diversiteit voor de eenheid Zeeland-West-Brabant. De samenleving verandert en dat vraagt om een sterkere verbinding. De toenemende digitalisering, globalisering en diversiteit in de samenleving maakt dat conflicten die elders in de wereld plaatshebben ook worden gevoeld in ons land. Om deze problematiek het hoofd te kunnen bieden, zowel preventief als reactief, is het noodzakelijk dat onze opdrachtgever nog meer aansluiting bewerkstelligt. Diversiteit is een operationele noodzaak om goed werk te leveren. Begin 2016 is een landelijk programma opgestart om deze beweging te ondersteunen. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van de portefeuillehouder diversiteit.

Wat ga je doen:

– Je regisseert het verandertraject door middel van het tot uitvoer (laten) brengen van de beschreven teamplannen en het bewerkstelligen van de bewustwording voor dit onderwerp.
– Je bent verantwoordelijk voor de organisatorische coördinatie van projecten.
– Je bent verantwoordelijk voor teamontwikkeling en het coachen van medewerkers.
– Je brengt een veranderdialoog op gang tussen alle niveaus binnen de organisatie.
– Je onderhoudt contact met interne stakeholders en medewerkers op operationeel, tactisch en strategisch niveau.
– Je bent verantwoordelijk voor het functioneel aansturen van projectleden.
– Je vergroot het bewustzijn bij medewerkers op het gebied van diversiteit.
– Je adviseert met betrekking tot diversiteit.

Wij vragen:

– Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur op het gebied van (culturele) antropologie, sociale wetenschappen, sociologie en/of HRM.
– Je hebt in de afgelopen 3 jaar aantoonbare ervaring opgedaan met het begeleiden van veranderingen op het gebied van diversiteit.
– Je hebt bij voorkeur:- in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan met het begeleiden van projecten in aansluiting op cultuurveranderingen en de ontwikkeling van de organisatie.
– aantoonbare ervaring met teamontwikkeling en het begeleiden van groepsdynamische processen.
– aantoonbare ervaring met procesbegeleiding binnen HRM-verbetertrajecten zoals instroom en doorstroom.

Standplaats:
Tilburg

Wij bieden:
De functie is per november fulltime/parttime beschikbaar voor 32-36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind oktober 2018, met een optie tot verlenging. Je kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Functie-eisen

Sollicitatieprocedure
Ja, ik ben geïnteresseerd!
Reageer vóór donderdag 21 september aanstaande en stuur je cv naar info@pia.nl. Ons referentienummer is 17337. Voor meer informatie of vragen zijn wij te bereiken op 078-6182212. 

Over PIA:
PIA, Project Interim Advies bv is de partner voor het oplossen van projectmatige capaciteitsuitdagingen. Wij richten ons op hoger opgeleiden die op zoek zijn naar uitdagingen en/of een nieuwe stap in hun carrière. Doel daarvan is een bijdrage leveren aan de realisatie van (technische) projecten en de (door)ontwikkeling van organisaties.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak gratis een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.