Projectleider personeels- en salarisadministratie (24 uur)

  • Aanneemsom
  • Overal

Functieomschrijving
Je bent een ervaren projectleider ICT met ervaring met het opzetten en implementeren van een personeels- en salarisadministratie binnen een grote organisatie.

Omschrijving van de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een gemeente in Noord-Holland. De gemeentelijke organisatie bestaat uit 4 clusters, een bestuurs- en concernstaf en 7 stadsdelen. De clusters Ruimte en Economie, Sociaal, Dienstverlening en Informatie en Bedrijfsvoering bestaan uit afdelingen die expertise hebben op een specifiek terrein. Zij werken beleid uit tot stadsbrede kaders waarbinnen de stadsdelen het uitvoerende werk kunnen doen. Binnen de dienst Informatievoorziening (IV) van het cluster Bedrijfsvoering is onze opdrachtgever op zoek naar een projectleider verantwoordelijk voor de IV-aspecten binnen de nieuw in te richten en te implementeren personeels- en salarisadministratie.

Wat ga je doen:

– Je zorgt voor de inrichting, planning en uitvoering van het IV-gedeelte van het project.
– Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van de ICT-aspecten van het project.
– Je stuur het IV-projectteam aan, inspireert en coacht.
– Je monitort de ontwikkelingen die de uitvoering van het IV-project kunnen beïnvloeden.
– Je bewaakt de voortgang van het IV-project en stuurt bij waar nodig.
– Je stelt prioriteiten voor de sturing van het IV-project aan de hand van de inhoudelijke en beleidsmatig meest relevante onderwerpen.
– Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de projectdocumenten met specificaties ten aanzien van tijd, bemensing, risico’s, budget en kwaliteit.
– Je werkt volgens de IV-kaders en afspraken (project portfoliomanagementproces).
– Je zorgt voor een goede overdracht van de projectresultaten naar beheer.
– Je rapporteert aan de business projectleider.

Wij vragen:

– Je hebt minimaal een hbo-, bij voorkeur wo-opleiding op het gebied van bedrijfskunde / information management of bestuurskunde.
– Je hebt in de afgelopen 8 jaar minimaal 5 jaar recente ervaring opgedaan als projectmanager op het snijvlak van organisatie en informatievoorziening met opdrachtgevers en ketenpartners.
– Je hebt in de afgelopen 8 jaar minimaal 3 jaar kennis en ervaring opgedaan met applicatievervangingstrajecten.
– Je hebt vakinhoudelijke kennis en praktijkervaring met diverse methodieken zoals: Werken onder architectuur, PRINCE2, (Lean)procesmanagement, Beheer- en ICT-organisatie (ASL, BiSL, ITIL).
– Je hebt in de afgelopen 8 jaar minimaal 1 jaar aantoonbare kennis van en ervaring opgedaan met het aansturen van Agile (Scrum)- projecten.
– Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het aansturen van projecten vanuit de inhoud en niet alleen op basis van procedures.
– Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met het afstemmen van gewijzigde / nieuwe werkprocessen met stakeholders.
– Je hebt ervaring met Europese IV-aanbestedingsprojecten binnen de overheid.
– Je hebt bij voorkeur:
– Ervaring met IV- of ICT-projecten binnen het personele domein.

Standplaats:
Amsterdam

Wij bieden:
De functie is per direct beschikbaar voor 24 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2018, met een optie tot verlenging. Je kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

 

Functie-eisen

Sollicitatieprocedure
Ja, ik ben geïnteresseerd!
Reageer vóór woensdag 2 mei aanstaande en stuur je cv naar info@nullpia.nl. Ons referentienummer is 18174. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Dyonne de Graaf op 078-6182212.

Over PIA:
PIA (Project Interim Advies B.V.) is jouw professionele partner op het gebied van persoonlijke loopbaanontwikkeling en projectmatige kennis- en kundevraagstukken. We richten ons op hoger opgeleiden die graag hun bijdrage willen leveren aan de realisatie van projecten en de (door)ontwikkeling van organisaties.

Onze professionals worden ingezet bij het oplossen van bedrijfskundige of technische vraagstukken binnen diverse (project)organisaties en het bedrijfsleven. PIA staat garant voor een zorgzame plaatsing van project- medewerkers, waarbij de veiligheid en gezondheid van de medewerker voorop staat.

Door de veranderende verhoudingen op de arbeidsmarkt, gaat de projectmatige inzet van specialistische kennis een steeds belangrijkere rol spelen bij de algehele bedrijfsvoering. PIA staat voor professionaliteit, openheid en persoonlijke betrokkenheid en kent een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en professionals. Met een eerlijke en transparante handelswijze leggen we de basis voor een langdurige samenwerking.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak gratis een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.