Projectondersteuner (36 uur)

  • Aanneemsom
  • Overal

Functieomschrijving
​Je bent een ervaren PRINCE2 gecertificeerde projectondersteuner met ervaring binnen een ICT- en/of IM-gestuurde omgeving.

Omschrijving van de opdrachtgever:
Onze opdrachtgever, een grote overheidsorganisatie, is op zoek naar een projectondersteuner.
De dienst Informatie en Communicatie Technologie (ICT) is onderdeel van het dienstencentrum van de organisatie en zorgt voor de beschikbaarheid en continuïteit van de ICT. Waar nodig geven zij de gebruikers ondersteuning. De dienst ontwikkelt nieuwe functionaliteiten en is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en het onderhoud van de bestaande IV-applicaties. Binnen deze dienst levert de sector Programma-, Project,- en Interim-management (PPI) capaciteit voor het leiden van programma’s en projecten. Ook levert de sector professionele medewerkers voor het leiden en ondersteunen van alle programma’s en projecten die door de Project Control Board in opdracht worden gegeven aan de diensten Informatiemanagement (IM) en ICT. Om de continuïteit van de programma’s en projecten te waarborgen is onze opdrachtgever op zoek naar een projectondersteuner.

Wat ga je doen:

– Je assisteert de programma- en projectmanagers bij het opstellen van programma- en projectplanningen en het bewaken daarvan.
– Je verzamelt voortgangsoverzichten en signaleert en analyseert afwijkingen.
– Je assisteert de programma- en projectmanager bij het opzetten van de (financiële en algemene) projectadministratie en het bewaken daarvan.
– Je stelt periodieke programma- en projectrapportages samen en bewaakt de rapportagetermijnen.
– Je draagt zorg voor de (centrale) projectarchivering met inachtneming van de richtlijnen hiervoor.
– Je bereidt programma-, project- of stuurgroep-vergaderingen voor, notuleert deze en maakt de actie- en besluitenlijsten.
– Je geeft methodische ondersteuning voor PRINCE2 aan programma- en projectmanagers.
– Je draagt zorgt voor de bewaking van de richtlijnen ten aanzien van kwaliteitsmanagement voor de projecten en programma’s.
– Je draagt zorg voor de invulling en bewaking van de richtlijnen van risicomanagement en registreert en bewaakt resourcesmanagement voor de projecten en programma’s.

Wij vragen:

– Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
– Je bent PRINCE2 gecertificeerd.
– Je hebt in de afgelopen 8 jaar minimaal 5 jaar relevante ervaring als projectondersteuner binnen een ICT- of IM-gestuurde omgeving.
– Je hebt bij voorkeur in de afgelopen 6 jaar minimaal 3 jaar ervaring opgedaan met het bewaken van en bijsturen op de richtlijnen ten aanzien van kwaliteits- en risicomanagement voor de projecten / programma’s
– Je hebt bij voorkeur in de afgelopen 2 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan met de Principal Toolbox of een vergelijkbare tool.
– Je hebt in de afgelopen 6 jaar, minimaal 3 jaar ervaring opgedaan met projectadministratie en/of project financiën en/of rapportages.
– Je bent bij voorkeur IPMA-D, PMO of gelijkwaardig gecertificeerd.
– Je hebt bij voorkeur aantoonbare werkervaring opgedaan binnen een Agile / Scrum omgeving.

Standplaats:
Odijk / Utrecht

Wij bieden:
De functie is per juli fulltime  beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2018 met een optie tot verlenging. Je kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Ja, ik ben geïnteresseerd!
Reageer vóór  maandag 30 maart aanstaande en stuur je cv naar info@nullpia.nl Ons referentienummer is 18131. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Raimond Boer op 078-6182212.

 

Functie-eisen

Sollicitatieprocedure
Ja, ik ben geïnteresseerd!
Reageer vóór  maandag 30 maart aanstaande en stuur je cv naar info@nullpia.nl Ons referentienummer is 18131. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Raimond Boer op 078-6182212.

Over PIA:
PIA (Project Interim Advies B.V.) is jouw professionele partner op het gebied van persoonlijke loopbaanontwikkeling en projectmatige kennis- en kundevraagstukken. We richten ons op hoger opgeleiden die graag hun bijdrage willen leveren aan de realisatie van projecten en de (door)ontwikkeling van organisaties.

Onze professionals worden ingezet bij het oplossen van bedrijfskundige of technische vraagstukken binnen diverse (project)organisaties en het bedrijfsleven. PIA staat garant voor een zorgzame plaatsing van project- medewerkers, waarbij de veiligheid en gezondheid van de medewerker voorop staat.

Door de veranderende verhoudingen op de arbeidsmarkt, gaat de projectmatige inzet van specialistische kennis een steeds belangrijkere rol spelen bij de algehele bedrijfsvoering. PIA staat voor professionaliteit, openheid en persoonlijke betrokkenheid en kent een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en professionals. Met een eerlijke en transparante handelswijze leggen we de basis voor een langdurige samenwerking.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak gratis een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.