Sales en Marketing Plan voor Mode (Engelstalig)

Beste freelancers,

Ik ben gevestigd in Amsterdam en lanceer een nieuw merk waarvan het productprototype, een modeartikel, momenteel wordt afgewerkt in een fabriek in Portugal. Voor dit nieuwe merk heb ik hulp nodig met een sales en marketing plan voor Portugal en Nederland.
In dit plan zoek ik naar antwoorden zoals welke verkoopkanalen ik moet gebruiken (online of groothandel), kickstarter (crowdfunding) maar ook om de prijzen van mijn product. Daarnaast wil ik mijn doelgroep beter in kaart brengen en begrijpen hoe ik ze het beste kan bereiken.

Ik ben op zoek naar een adviseur met ervaring in de mode en bij voorkeur internationaal zakendoen. Omdat ik recht heb op verschillende subsidie (https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/kickstartvoucher) zoek ik ook iemand die voldoet aan de volgende wensen om van mijn subsidie gebruik te kunnen maken:

  • beschikt over ten minste hbo denk- en werkniveau;
  • werkt bij of voor een adviesonderneming met een internationaal netwerk;
  • adviseert of begeleidt al 3 of meer jaren mkb-ondernemingen op het terrein van internationaal ondernemen; en heeft recente ervaring van kennis, gerelateerd aan het doel van de aanvraag.

Ben jij de freelancer die aan deze eisen voldoet en mij kan helpen met een gedegen businessplan in het engels? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.


Sluit je aan bij de community