SEA Specialist voor HR Bureau

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelance SEA specialist.

Wie zijn wij:
Wij zijn een ‘breed’ HR bureau.
‘Breed’, want wij houden ons in alle aspecten bezig zowel met de kwaliteiten van mensen als met de kwaliteiten van de organisaties.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam en een bureau voor arbeidspsychologisch en HR-advies. Met 12 medewerkers zijn wij nog geen heel groot bureau. Maar wij hebben veel expertisen, blije klanten en heel fijne werksfeer. Gestart in 1999 als specialistisch testbureau, zijn wij nu breed actief in assessments, psychologisch testen, werving & selectie, coaching, training en HR-projecten.

Een afwisselende omgeving dus, waarin jij je als HR Consultant breed kan ontplooien in projecten die aansluiten bij jóuw ervaring, interesse en ambitie. Een link naar onze website kunnen wij je toesturen. Binnen 2 weken zal deze echter vervangen worden door een geheel nieuwe website

Ons doel:
Ons doel is Leadgeneratie.
Met 10 medewerkers zijn wij in onze branche middelgroot. Wij willen groeien in omzet, klanten en medewerkers.

Wie zoeken wij?
We zoeken een senior specialist die ervoor kan zorgen dat onze SEA campagnes worden ingericht.. Dat de campagnes daarna structureel worden gemonitord en geoptimaliseerd. Je bent leergierig en continu bezig met het opdoen en toepassen van SEA kennis en het signaleren van kansen voor productinnovatie op het gebied van zoekmachine-adverteren. Google-certificeringen en commercieel inzicht zijn uiteraard vereist. Daarbij toon je een betrokkenheid als zou ons bureau je eigen bedrijf zou zijn.

Wij zijn nogal gestructureerd, dus worden wij bij de eventuele samenwerking blij van een onderbouwd plan, duidelijke uitgangspunten, doelen, milestones en meetmomenten. En blij worden we ook van een fijne diepgang in de samenwerking, waar wederzijdse kennis wordt gebundeld en bewerkt, zodanig dat deze uitzicht geeft op de meest optimale resultaten.

Jouw profiel
 

 • HBO/WO denk en werkniveau, hoog analytisch
 • Relevante opleiding(en) met ruime aantoonbare praktijkervaring met Adwords en alle in dit verband in te zetten tools
 • Zich de moeite willen gevend zich volledig te verdiepen in onze dienstverlening, doelgroepen, karakteristieken, sitebezoekers (voor 95% in kader leadgeneratie niet relevant), de juiste B2B trefwoorden keuzes, etc, etc, Hoe vanzelfsprekend dit alles ook. Juist hier ondervonden we reeds de nodige teleurstellingen.
 • Commercieel inzicht en betrokkenheid
 • Deskundig vanzelfsprekend, gedreven en enthousiast

Wat verwachten wij:
 

 • Volledige inleving in wat ons bureau doet en waar wij voor staan
 • Campagnes inrichten en live zetten
 • Monitoring & optimalisatie van de SEA campagnes
 • Frequente rapportage en communicatie gericht op een vooral prettige en resultaat-gerichte samenwerking

Link naar de website kunnen wij je toesturen.
Binnen 2 weken zal deze vervangen worden door een geheel nieuwe website

Wij stellen ons het volgende traject voor:
 

 • Wij maken op basis van de aanbiedingen een eerste selectie op vermeende kwaliteit + uurtarief. Fijn is als u ons, in dit verband, zo goed en uitgebreid mogelijk onderbouwt waarom juist u de man / vrouw bent die wij nodig hebben.
 • Vervolgens zullen wij u waarschijnlijk verzoeken ons nog enige aanvullende gegevens te mailen, met name om zo goed mogelijk de verschillende aanbieders met en tegen elkaar te kunnen vergelijken.
 • Na een (voorlopige) eindselectie te hebben gemaakt, nodigen we de ‘top 3’ geselecteerden uit voor een persoonlijke kennismaking. We hopen dan met één daarvan tot samenwerking te komen.

Doel is de bovenstaande 3 stappen in max. 3 weken af te ronden.

Wij zien graag een reactie tegemoet.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak gratis een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.