SEO Professional voor Optimalisatie Horeca Website

Beste freelancers,

Ik beheer momenteel de websites van 2 goedlopende hotels/restaurants. De sites ranken over het algemeen prima in de zoekresultaten van Google, maar voor een aantal high-traffic zoekwoorden blijven we achter op de concurrentie. Ik zou graag samen met jou onderzoeken hoe we dit kunnen optimaliseren.

Zelf ben ik meer ervaren in technisch SEO, maar in dit geval ligt de opdracht meer bij de tekst/content. Ik zou graag hulp krijgen bij het uitvoeren van een goed keyword onderzoek en een daaruit voortkomend advies voor het herschrijven en optimaliseren van de huidige content, met als doel beter te gaan ranken op een aantal minder goed presterende zoekwoorden. De teksten hoeven niet volledig door jou herschreven te worden, denk eerder aan een advies voor onze huidige tekstschrijver.

Mocht je het interessant vinden en onze samenwerking bevalt dan heb ik mogelijk maandelijks werk voor je in het optimaliseren van een aantal websites van mijn klanten. Zo zou het interessant zijn om maandelijks een SEO / ranking rapportage naar mijn klant te sturen en kunnen we kijken naar conversie optimalisatie en het optimaal inzetten van Google Analytics. Jouw ideeën en advies zijn zeer welkom!

Bedankt voor je reactie alvast en ik kijk uit naar een mogelijke samenwerking.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak gratis een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.