SEO Specialist voor Reclamebureau

Beste freelancers,

Over ons
Ons bedrijf is een full-service on- en offline reclamebureau. Uniek door het brede scala aan disciplines wat wij bieden. We houden ons bezig met multimediadesign; een verzamelnaam voor vele disciplines. Dat maakt ons bedrijf complex en dat vraagt om professionals. Ieder op zijn eigen gebied. Wij vormen een innovatief samenwerkingsplatform van professionals.

Wat zoeken wij
Wie wordt onze SEO-specialist, ervaren op alle terreinen van de SEO, dus ook met linkbuilding, voor ons eigen bedrijf? We doen het nu zelf, maar schieten daarin te kort. Paginaoptimalisatie doen we goed en secuur en daar houdt het ongeveer op. Wel kunnen wij je ook bijstaan met het schrijven van blogs. Eigenlijk is het allemaal bespreekbaar, maar waar we behoefte aan hebben is aan een vaste partner voor al onze SEO-activiteiten.

Wie ben jij
Betaalbaar en steengoed (professioneel) zijn de sleutelwoorden. Daarnaast zou ik het fijn vinden (alhoewel dat geen doorslaggevende factor zal zijn) als je in Brabant woont, waar ons bedrijf zich bevindt. Zodat je (af en toe) echt bij ons team 'hoort'. 

Goed onderbouwde reacties met voorbeelden van hetgeen je op dit gebied al gepresteerd hebt, zijn welkom.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak gratis een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.