Social Media Specialist voor Vertaaldienstverlener

Beste freelancers,

Wij zoeken een creatieve (beginnend social) media specialist met pit die veel weet (of wil leren) over het succesvol runnen van een social media kanaal, het samen creëren van goede content en eventueel wil meehelpen met de SEO/SEA campagnes welke momenteel lopen.

Het bedenken én beheren van (social) media campagnes op Facebook, Instagram en LinkedIn, en samen met onze partner onze Adwords campagnes verder ontwikkelen, strategieën bedenken en gezamenlijk de behaalde resultaten analyseren.

Samen met interne collega’s creatieve oneliners verzinnen, de concurrentie analyseren en onderzoek plegen welke social media kanalen er toe doen.

Wie zijn wij?
Wij zijn gevestigd in Rotterdam en verzorgen al meer dan 42 jaar de vertaaldienstverlening voor het bedrijfsleven en overheden in Nederland. Onderverschillende handelsnamen treden wij naar buiten.

Wij zijn een ISO-17100 gecertificeerde vertaaldienstverlener, met een superleuk, klein intern team van vaste medewerkers (geen vertalers). Wij richten ons op het leveren van kwaliteit, sociaal, dienstbaar en zijn altijd bereid mee te denken met alles en iedereen.

Ook werken bij ons afwisselend 2 tot 3 stagiairs welke wij selecteren uit het ruime aanbod van de regionale MBO en HBO onderwijsinstellingen.

In onze prachtige kantoorruimte in het hart van Rotterdam, recht tegenover het gemeentehuis en makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken, werken dagelijks 4 tot 6 mensen (waar 8 werkplekken aanwezig zijn). Ook kunnen wij gebruikmaken van een presentatie-/vergaderruimte.

Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een zzp'er of iemand die wat meer vastigheid wil hebben naast zijn/haar (online) communicatie-/marketing activiteiten. Wij willen graag een verbreding van onze dienstenpakket zien te realiseren wellicht praten over een partnership in een gemeenschappelijk op te richten bedrijf op het gebied van online marketing. Ideeën genoeg.

Wij zouden heel graag met jou in contact willen komen. Wij hebben creatieve en vernieuwende ideeën aangaande ons vak maar ook inzake de dienstverlening in het algemeen.

Heb jij zin in een nieuw avontuur en wil je dat eventueel combineren met je bestaande opdrachtgevers als zzp'er, dan kijken wij (kijk ik) uit naar je reactie. Opleidingen e.d. zijn minder van belang voor ons/mij.

Samen met jou focussen wij ons het liefst op ons gezamenlijke creatieve talent, enthousiasme, passie voor het zakendoen en te behalen resultaat.

We zien graag een reactie tegemoet.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.


Sluit je aan bij de community