Software Analist en Developer. Max 4500 euro bij 40 uur p/w

  • Aanneemsom
  • Overal

Functieomschrijving
Ben je een .NET Ontwikkelaar en systeem analist die graag de de wensen vanuit de business in user stories wilt vertalen en zelf mee wilt ontwikkelen in een SCRUM team? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werk je graag in teamverband bij een leuke organisatie? Reageer dan op deze functie!

Jouw meest voorkomende werkzaamheden zijn:

– Business processen vertalen naar user stories;
– Ontwikkelen van innovatieve, realtime en high-volume software oplossingen
– Als visionair de organisatie helpen met het verder doorontwikkelen van alle software oplossingen;
– Ontwikkelen van (web)applicaties met behulp van onder andere C#, ASP.NET, Angular 2, Bootstrap en Entity Framework;
– Projectmatige implementatie van (totaal) softwareoplossingen gemaakt in .NET.

Je zult betrokken worden bij het gehele ontwikkeltraject. Hierbij zorg je samen met het team (bestaande uit 13 man, verdeeld over twee Scrum teams) voor applicaties die perfect aansluiten op de wensen van de klant.

Jouw rol als proces analist is het vertalen van de continu veranderende business processen en wensen van de klant naar User Stories. Dit doe je binnen het .NET scrum team bestaande uit 8 collegas. Jij zal verantwoordelijk zijn voor de analyse en daarnaast ben je als ontwikkelaar ook bezig met ontwikkelen van nieuwe software oplossingen in .NET.

Alle .NET Web applicaties worden geraliseerd met hehulp van onder andere ASP.NET, HTML, en Angular2 technologie.

Functie-eisen
– Je bent HBO afgestudeerd (Informatica) of je hebt een afgeronde MBO opleiding aangevuld met certificaten en relevante werkervaring;
– Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als Software Analist, Functioneel ontwerper of Informatie analist;
– Daarnaast heb je ook al wat werkervaring in het ontwikkelen van C#.NET/SQL aplicaties;
– Verder is het een pre als je kennis en werkervaring hebt met ASP.NET, JavaScript, HTML, Angular(2), Bootstrap en CSS. 
– Je hebt ervaring met het werken in SCRUM Teams;
– Ook heb je bij voorkeur kennis van ITIL en Agile/Scrum.

Verder ben je analytisch sterk, communicatief vaardig, sociaal, een teamplayer, flexibel, toon je initiatief en neem je je verantwoordelijkheid. Een pro-actieve houding wordt gewaardeerd en verwacht. Daarnaast is het handig als je abstractie niveau hoog is.

Ongeacht jouw werkervaring, of het nu 2 of 10 jaar is, zal je pro-actieve en gedreven houding het verschil maken!   

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een dynamische, middelgrote organisatie gevesigd in de regio Flevoland waar circa 100 mensen werkzaam zijn. Op de IT afdeling worden software systemen ontwikkeld voor klanten waarmee bepaalde processen bij de klant gedigitaliseerd worden. Het gaat hierbij om processen van informatiestromen en processen die zorgen dat deze informatie bij de juiste persoon terecht komt. De software systemen verwerken een gigantische hoeveelheid security gevoelige informatie. Denk hierbij aan persoonsgegevens (zoals NAW) en financiële gegevens. Omdat geen enkel proces hetzelfde is, wordt voor iedere klant een apart project gestart. Hiervoor wordt dan een uniek ontwerp gemaakt om zo goed mogelijk aan de vraag te voldoen. 

Kennisdeling is belangrijk binnen deze organisatie, kwaliteit staat hoog in het vaandel en er is altijd oog voor verbetering. Binnen de afdeling heerst er een gemoedelijke, open en informele sfeer waar iedereen zowel zelfstandig als in teamverband werkt om doelen te halen.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak gratis een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.