Specialist Bodeminformatie

  • Aanneemsom
  • Limburg

Functieomschrijving
Startdatum: 1-6-2018
Einddatum: 1-10-2018
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 24
Sluitingsdatum: 27-4-2018 om 09:00 uur

Het team Bouwen en Milieu werkt samen met de inwoners en bedrijven aan een mooier, veiliger en duurzamer Venlo. Nu én in de toekomst. Het team doet dat vanuit de rol van dienstverlener door:       

– Te luisteren naar de behoefte van onze klanten;         
– Rekening te houden met de gewenste kwaliteit van de leefomgeving met specifieke aandacht voor fysieke veiligheid, ruimtelijke kwaliteit, milieukwaliteit en gezondheid;
– Meer ruimte te bieden waar het kan en duidelijk regels stellen waar het moet;
– De verschillende belangen (bouwen, milieu, bodem, planologie, economie, leefbaarheid etc.)  integraal af te  wegen bij vergunningaanvragen, meldingen en ruimtelijke plannen;
– Het tijdig afhandelen van vergunningaanvragen, meldingen en verzoeken.                                                                                      

Functie-eisen
– Op CV aantoonbaar minimaal afgeronde HBO opleiding In de richting van milieukunde, bodemkunde, geologie of fysische geografie.
– Op CV aantoonbaar werkervaring van tenminste 2 jaar, opgedaan in de afgelopen 5 jaar met bodemadvies.
– Op CV aantoonbaar werkervaring binnen de overheid met beoordelen van Besluit Uniforme Saneringen (BUS) meldingen of schrijven van WBB beschikkingen van minimaal 1 jaar, opgedaan in de afgelopen 5 jaar.
– Op CV aantoonbaar werkervaring van minimaal 6 maanden, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, met het automatiserings-programma Squit iBis. 
– Op CV aantoonbaar werkervaring van minimaal 2 jaar met (1) het project Landsdekkend Beeld of (2) een project ‘inhaalslag invoer Wbb-beschikkingen t.b.v. de WKBP’ of (3) het project ‘vervaardiging / ontwikkeling Historisch Bodem Bestand (HBB). 

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook obv een tijdelijk loondienstverband of met andere detacheerders.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat . Een motivatie is (nog) niet nodig. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak gratis een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.