Techneut in Elektronica voor geven Demonstraties (Shanghai)

  • Urenbasis
  • Overal

Beste freelancers,

Wij zijn een startende onderneming en produceren op een succesvolle wijze innovatieve meetapparatuur.
In samenwerking met het Nederlands Consulaat in China is een roadshow georganiseerd voor innovatieve organisaties om investors aan te trekken. Wij zijn hiervoor uitgenodigd en gaan daar eind oktober naar toe.

Echter als startup ontbreekt het ons aan voldoende mensen met een technische knowhow om demonstraties van ons product te geven op de beurs van deze roadshow. Daarom zijn wij op zoek naar een technische freelancer met een achtergrond in elektronica- en meetapparatuur. Deze freelancer kan ons helpen in Shanghai met de demonstratie van ons product. Uiteraard zullen wij je helpen met de voorbereiding en kennismaking van ons product.

Het programma van de roadshow duurt 1 week waarbij technische meetups, investor meetups en een Mini MBA training wordt georganiseerd. Je wordt verzocht hierbij aanwezig te zijn samen met de medewerkers van onze organisatie.
We hebben een retour ticket ontvangen voor 2 weken, de 2e week ben je vrij om te doen wat je wilt (een minivakantie). We vertrekken samen op 28 oktober 2019, reiskosten, eten en hotels tijdens het programma zijn allemaal betaald.

Wij zoeken bij voorkeur iemand goed Engels kan spreken, communicatief sterk is en voldoende kennis heeft met embedded elektronica apparaten.

Kan jij ons helpen? Dan zien wij je reactie graag tegemoet.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak gratis een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.