Teksten Schrijven voor Voice-over van VvE App

Beste freelancers,

Voor onze nieuwe website, die wij in hoofdzaak willen voorzien van animaties met voice-over (dus geen teksten meer), zoeken wij voor de voice-over voor de diverse animaties een tekstschrijver.

Wij zijn een VvE beheerder en verzorgen uitsluitend het technisch beheer. De techniek is wat wij leuk vinden, de financiële administratie doen we niet. Alleen doen waar wij goed in zijn, het planmatig onderhoud aan gebouwen coördineren, schilderwerk, een nieuw dak, energetische verbeteringen et cetera. Daar zijn wij goed in. Wij begrijpen eigenlijk niet dat VvE beheerders het administratieve en technische verantwoord samen kunnen doen, je kan toch niet in beide onderdelen goed?

Naast planmatig onderhoud doen wij ook het dagelijks onderhoud. Staat de lift stil, is er lekkage of is de verlichting van het trappenhuis uitgevallen; wij verzorgen het herstel hiervan. Dit hebben wij eenvoudig gemaakt door hiervoor een app te laten maken. Met onze app kunnen leden van onze VvE’s, waarvoor wij het technisch beheer verzorgen, een reparatie verzoek indienen of een sleutel en/of een naamplaatje aanvragen.

Naast het VvE beheer verzorgen wij ook bouwbegeleiding voor particulieren, investeerders en VvE’s. Indien de kozijnen vervangen moeten worden, een uitbouw of een totale verbouwing; wij verzorgen het gehele proces.

Wij denken wel dat er enige kennis nodig is van VvE’s of onderhoud van gebouwen? Het gaat in eerste instantie om 5 animaties.
1) Technisch beheer t.b.v. de landingspagina. Ik denk aan een korte en pakkende animatie van 30 sec.
2) Animatie dagelijks beheer 60 sec.
3) Animatie Planmatig onderhoud 60 sec.
4) Animatie Bouwbegeleiding 60 sec.
5) Animatie uitleg gebruikershandleiding app 30-60 sec.

Lijkt je dit iets? Dan horen we graag van je.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.


Sluit je aan bij de community